Daha stabil driver desteği var geçende bir arkadaş oyunda 30 fps alıyordu 5600xt ile.Hem daha performanslı.Ayrıca NVENC sayesiden daha iyi yayın ve render sunuyor.Hocam sadece 2060 yerine biraz açsanız niye 2060 neden üstüne daha bir sürü masraf etmemi gerektiriyorken.
Daha performanslı demek saçma olur özellikle bu sapphire model için. 2060 ekran kartından daha iyi performans veriyor bazı oyunda diğer oyunlarda kafa kafaya.Daha stabil driver desteği var geçende bir arkadaş oyunda 30 fps alıyordu 5600xt ile.Hem daha performanslı.Ayrıca NVENC sayesiden daha iyi yayın ve render sunuyor.
Hocam bir kişi sıkıntı yaşadı diye herkes yaşayacak diye de bir şey yok ama bu sisteme bakarım powercolor için de pek hayırlı yorumlar duymadım. En azından 2-3 yerde o yazıyordu bana yazdıklarınız için sağolun ama yazdığınız şeyin sebebini de açıklayın lütfen.Size tavsiyem aquarius 5ad alın
-İşlemciyi R5 3600
-Rami 2 adet crucial 3200mhz
-Ekran kartını Powercolor Rx5600xt
yapmanız.
Bilmiyorum bu yeni driver ile bayağı bir sorun çözülmüş fakat ilk defa sizden duydum bu sorunu sanırım başka yaşayan yok.Daha stabil driver desteği var geçende bir arkadaş oyunda 30 fps alıyordu 5600xt ile.Hem daha performanslı.Ayrıca NVENC sayesiden daha iyi yayın ve render sunuyor.
Bir kişi değil. Birsürü sıkıntı yaşayan var.Daha performanslı demek saçma olur özellikle bu sapphire model için. 2060 ekran kartından daha iyi performans veriyor bazı oyunda diğer oyunlarda kafa kafaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir kişi sıkıntı yaşadı diye herkes yaşayacak diye de bir şey yok ama bu sisteme bakarım powercolor için de pek hayırlı yorumlar duymadım. En azından 2-3 yerde o yazıyordu bana yazdıklarınız için sağolun ama yazdığınız şeyin sebebini de açıklayın lütfen.
Hocam Technopatta Sapphire vakası yazıyorum en yeni konu bile 2015'de açılmış aradan 5 yıl geçmiş 5 yıllık süreçte pek konu açılmamış sanırım.technopatta sapphire vakası diye bir konu vardı onu bulamıyorum bulsam atacam
Doğrudur ama her kartta sıkıntı yaşayan insan var böyle diyince de kafam karışıyor bütçem sınırlı 2060 almak beni gerçekten zorlayacak çünkü en azından 700 lira daha masraf etmem gerekiyor. Kaldı ki 2080 kartımda CW çıkınca bu beni çok şaşırttı ama bu konuda da sorun yaşayan çok insan var teknoloji tam kumar.Bir kişi değil. Birsürü sıkıntı yaşayan var.
donanım arşivi forum da paylaşmıştı biri ,sapphire kartlarla ilgili sıkıntı yaşayanlar olmuştu baya o yüzden sapphire vakası diyorlarHocam Technopatta Sapphire vakası yazıyorum en yeni konu bile 2015'de açılmış aradan 5 yıl geçmiş 5 yıllık süreçte bek konu açılmamış sanırım.
Bir arkadaş yaşıypr ne yaptıysa CS:GO'da 30 fps üzerine çıkamadı.Bilmiyorum bu yeni driver ile bayağı bir sorun çözülmüş fakat ilk defa sizden duydum bu sorunu sanırım başka yaşayan yok.
CW çıkması AMD'de de var her iki tarafta da var.Hocam Technopatta Sapphire vakası yazıyorum en yeni konu bile 2015'de açılmış aradan 5 yıl geçmiş 5 yıllık süreçte pek konu açılmamış sanırım.
Doğrudur ama her kartta sıkıntı yaşayan insan var böyle diyince de kafam karışıyor bütçem sınırlı 2060 almak beni gerçekten zorlayacak çünkü en azından 700 lira daha masraf etmem gerekiyor. Kaldı ki 2080 kartımda CW çıkınca bu beni çok şaşırttı ama bu konuda da sorun yaşayan çok insan var teknoloji tam kumar.
Hocam o konu genel bir konuydu bizzat gördüm ve bayağı eski model bir karttı bahsi geçen.donanım arşivi forum da paylaşmıştı biri ,sapphire kartlarla ilgili sıkıntı yaşayanlar olmuştu baya o yüzden sapphire vakası diyorlar
Ya tabi ki sorunlar olabilir ben bunu göze alıyorum 2080 Gaming X'de dahi CW çıktı bu kartta her türlü sorun çıkabilir. Fakat bir sıkıntı çıkması durumunda zaten alacağım yer evime 15 dakika mesafede.Bir arkadaş yaşıypr ne yaptıysa CS:GO'da 30 fps üzerine çıkamadı.
CW çıkması AMD'de de var her iki tarafta da var.
Dediğiniz de doğru aslında çok daha stabil fakat AMD'de bayağı bir düzeltti deniyor özellikle Technopat blogda bu konunun haberi var.Bir arkadaş yaşıypr ne yaptıysa CS:GO'da 30 fps üzerine çıkamadı.
CW çıkması AMD'de de var her iki tarafta da var.
Ben hiç bilemem kimisi düzeldi dedi yarın baktım arkadaş bu sorunu yaşamış GTA'da yok ama bu oyunda vardı.Hocam o konu genel bir konuydu bizzat gördüm ve bayağı eski model bir karttı bahsi geçen.
Ya tabi ki sorunlar olabilir ben bunu göze alıyorum 2080 Gaming X'de dahi CW çıktı bu kartta her türlü sorun çıkabilir. Fakat bir sıkıntı çıkması durumunda zaten alacağım yer evime 15 dakika mesafede.
Dediğiniz de doğru aslında çok daha stabil fakat AMD'de bayağı bir düzeltti deniyor özellikle Technopat blogda bu konunun haberi var.
Sağolun ben sanırım 5600 XT olan sistemi alacağım garanti konusunda da alacağım mağazanın müdürü eniştem olması dolayısıyla bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Ben hiç bilemem kimisi düzeldi dedi yarın baktım arkadaş bu sorunu yaşamış GTA'da yok ama bu oyunda vardı.