Neler Yeni

RX 5600 XT vs RTX 2060

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
donanım arşivi forum da paylaşmıştı biri ,sapphire kartlarla ilgili sıkıntı yaşayanlar olmuştu baya o yüzden sapphire vakası diyorlar
Bırakın abicim bu tür işleri sorunlu kart üretmeyen marka mı kaldı dünyada? Adamlar miss gibi kart üretiyor özellikle SE modelleri

NOT: rtx 2060 vs 5600xt ray tracing önemli değilsehangisi ucuz ise onu al

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sağolun ben sanırım 5600 XT olan sistemi alacağım garanti konusunda da alacağım mağazanın müdürü eniştem olması dolayısıyla bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
Karar sizin hocam ben tavsiyede bulundum.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
İyi forumlar arkadaşlar sorum bu. Kendim 2080 kullanıp CW yaşadım açıkçası bu beni biraz Nvida tarafından uzaklaştırdı biliyorum şans işte denk geldi mi geliyor. Fakat benim asıl sorum şu bir hazır sistem alacağım 2060 Sistemi alınca Sadece 240 GB SSD var. Daha ucuz fiyata ise full bir sistem var fullden kastım 1 TB HDD 480 GB SSD'ye 5600 XT ekran kartına sahip ve hemen hemen her parçası RGB olan bir sistem. En önemlisi de her iki sistemde de R5 3600 var. 5600 XT olan sistemde kule tipi güzel bir soğutma var aralarında fiyat farkı yok hatta 2060 50 Lira daha pahalı. Hangisi daha mantıklı olur bana kalırsa tabi ki AMD sistem fakat kimileri AMD berbat falan diyor çok kafamı karıştırdı. 5600 XT Sapphire Pulse/RTX 2060 Palit'in ekran kartı.
Hocam nerden alıyorsunuz acaba? 2. elmi.Fiyatı ne kadar?
Bu arada benim gönlüm 5600xt yanadır Hem RGB olması + hemde kule tipi soğutma var

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bırakın abicim bu tür işleri sorunlu kart üretmeyen marka mı kaldı dünyada? Adamlar miss gibi kart üretiyor özellikle SE modelleri

NOT: rtx 2060 vs 5600xt ray tracing önemli değilsehangisi ucuz ise onu al
Vay be Abdullah abi bugün doğum günüm doğum günü hediyesi oldu bir nevi direk bildiğim güvendiğim birinin ağzıdan duymak iyi oldu. Ray Tracing hevesimi 2080 ile aldım Minecraft hariç pek bir nanesi yok. Diğer arkadaşlara da çok teşekkürler öneri için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nerden alıyorsunuz acaba? 2. elmi.Fiyatı ne kadar?
Bu arada benim gönlüm 5600xt yanadır Hem RGB olması + hemde kule tipi soğutma var
Vatan üzerinden alacağım fakat ben kendim toplayacağım iş biraz karışık hocam öyle diyeyim artık.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Vay be Abdullah abi bugün doğum günüm doğum günü hediyesi oldu bir nevi direk bildiğim güvendiğim birinin ağzıdan duymak iyi oldu. Ray Tracing hevesimi 2080 ile aldım Minecraft hariç pek bir nanesi yok. Diğer arkadaşlara da çok teşekkürler öneri için.

Vatan üzerinden alacağım fakat ben kendim toplayacağım iş biraz karışık hocam öyle diyeyim artık.
Buarada Vatan'dan toplarsan biraz daha pahalı gelebilir.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Buarada Vatan'dan toplarsan biraz daha pahalı gelebilir.
Eniştem bana yakın olan mağzanın müdürü hocam Doğum günüm olma sebebi ile de 1500 Lirayı enişten kendi karşılayacak.

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
sapphire 5600xt pulse kullanıyorum ben 20 gün felan oldu bir sıkıntısını görmedim biraz sıcak calısıyor witcher 3de 70 75 derecelerde oynuyorum ultra ayarlarda 100fps felan veriyor

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
sapphire 5600xt pulse kullanıyorum ben 20 gün felan oldu bir sıkıntısını görmedim biraz sıcak calısıyor witcher 3de 70 75 derecelerde oynuyorum ultra ayarlarda 100fps felan veriyor
Hocam 70-75 derece Witcher 3 gibi bir oyun için gayet iyi bana kalırsa.

O zaman direk Vatan. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun umarım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sapphire mavi ekran partisi demek.
Sapphire 5600XT yerine 5600X falan mı koyuyor oda 5600xt oda 5600xt Sapphire satış rakamları diğer firmaların birkaç katı olduğu için mantıken öıkan sorunlar ondan çıkıyor.

Top Bottom