Dizel mi benzinli mi mantıklı

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar suan araç alacak olsanız benzinli mazotlu mu tercih edersiniz

Şuan akaryakıt olarak fiyatları nerdeyse kafa kafaya ama araç bazında benzinliler daha ucuz o sebepten benzini tercih ederdim hatta bir de LPG uyumluysa 10 numara.

Eğer çok fazla km yapıyorsanız dizel mantıklı ama az km yapıyorsan senede Max 20 bin mesela benzinli hem benzinli araçların bakım masrafı da düşük oluyor

Eğer çok fazla km yapıyorsanız dizel mantıklı ama az km yapıyorsan senede Max 20 bin mesela benzinli hem benzinli araçların bakım masrafı da düşük oluyor
Bizde dizel almıştım ama çok az km yapıyoruz ikinci arabamızı benzinli almayı düşünüyoruz kullanış olarak benzin dizel çok farkı var mı

LPG uyumlu atmosferik benzinli.

Dizelin pek bir mantığı kalmadı ülkemizde, gerçi benzinin de bir mantığı kalmadı. Araba almak bir dert yürütmek iki dert.

Bilmem :D
Şu an 2000 model 1.7 dizel motor astra g kullanıyoruz ve memnunuz. Benzinli arabaya tip taktırınca bagajda çok yer kaplıyor o da var.
Tüp mantıksız bence de hem çok yer kaplıyor hem de performansı düşürüyor diyr düşünüyorum ama ekonomik olması yönünden kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LPG uyumlu atmosferik benzinli.

Dizelin pek bir mantığı kalmadı ülkemizde, gerçi benzinin de bir mantığı kalmadı. Araba almak bir dert yürütmek iki dert.
Araba yine borç kredi ile alınır da binebilmek iyice zorlaştı yakıtı bakımı sigortası vergisi kaskosu derken

Kardeşim kullanışı arabanın beygiri motoru ve marka modeli belirler dizel ve ya benzinli olması alakası bile yok he şimdi bir arkadas çıkıp bana şunu diyebilir nasıl olmaz benzinli daha çok kaçar doğru ama hiç birimiz bu fiyatlarla yarış yapmıyoruz veya aldığınız arabalar üç aşağı bes yukarı belli

Tüp mantıksız bence de hem çok yer kaplıyor hem de performansı düşürüyor diyr düşünüyorum ama ekonomik olması yönünden kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araba yine borç kredi ile alınır da binebilmek iyice zorlaştı yakıtı bakımı sigortası vergisi kaskosu derken
Tüp'ün stepne boyutunda olup stepne yerine koyulan modelleri var ve her arabada uyumluluğu değişiyor bazılarında %5 bazılarında %15 perfomans düşüşü oluyor bazı araçlarda ise hiç hissetmiyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,631
Üyeler
189,642
Son üye
07yusuferenozturk55@gmail
Geri