Ben dizel alırdım.Arkadaşlar suan araç alacak olsanız benzinli mazotlu mu tercih edersiniz
Neden hocam +ları nelerdirBen dizel alırdım.
Bizde dizel almıştım ama çok az km yapıyoruz ikinci arabamızı benzinli almayı düşünüyoruz kullanış olarak benzin dizel çok farkı var mıEğer çok fazla km yapıyorsanız dizel mantıklı ama az km yapıyorsan senede Max 20 bin mesela benzinli hem benzinli araçların bakım masrafı da düşük oluyor
BilmemNeden hocam +ları nelerdir
Tüp mantıksız bence de hem çok yer kaplıyor hem de performansı düşürüyor diyr düşünüyorum ama ekonomik olması yönünden kullanılıyorBilmem
Şu an 2000 model 1.7 dizel motor astra g kullanıyoruz ve memnunuz. Benzinli arabaya tip taktırınca bagajda çok yer kaplıyor o da var.
Araba yine borç kredi ile alınır da binebilmek iyice zorlaştı yakıtı bakımı sigortası vergisi kaskosu derkenLPG uyumlu atmosferik benzinli.
Dizelin pek bir mantığı kalmadı ülkemizde, gerçi benzinin de bir mantığı kalmadı. Araba almak bir dert yürütmek iki dert.
Tüp'ün stepne boyutunda olup stepne yerine koyulan modelleri var ve her arabada uyumluluğu değişiyor bazılarında %5 bazılarında %15 perfomans düşüşü oluyor bazı araçlarda ise hiç hissetmiyorsunuz.Tüp mantıksız bence de hem çok yer kaplıyor hem de performansı düşürüyor diyr düşünüyorum ama ekonomik olması yönünden kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araba yine borç kredi ile alınır da binebilmek iyice zorlaştı yakıtı bakımı sigortası vergisi kaskosu derken