gpu kullanımı 0a düştü

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,622
selamlar beyler ben minecraft oynuyordum 2tane minecraft 1tane dc açıktı bi anda ekran kartı kullanımı 0a düştü düzelmedide sonra baktım düzelmiyor pcyi kapa aç yaptım sizce bu büyük bir sorunun habercisi olabilirmi ? pc 3aylık imzamda mevcut sistem

bir şey olmaz ekran kartı minecraftı umursamıyor bile o kadar harbiden ne ekran kartı
düzenleme 1660s miş yatar o kart o oyundayken en fazla %30 olur

selamlar beyler ben minecraft oynuyordum 2tane minecraft 1tane dc açıktı bi anda ekran kartı kullanımı 0a düştü düzelmedide sonra baktım düzelmiyor pcyi kapa aç yaptım sizce bu büyük bir sorunun habercisi olabilirmi ? PC 3aylık imzamda mevcut sistem
Benimde böyleydi:( 2 AY sonra ekran kartım mefta oldu dikkat et usta

Benimde böyleydi:( 2 AY sonra ekran kartım mefta oldu dikkat et usta
hacı 3aylık pc anlamadım neden böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey olmaz ekran kartı minecraftı umursamıyor bile o kadar harbiden ne ekran kartı
düzenleme 1660s miş yatar o kart o oyundayken en fazla %30 olur
kanka ama bi anda 0a düştü minecraftı kapattım fakat windowsta çok yavaştı bildiğin ondada fps 0 gibi bişeydi ekran kartı minecraft için düşmedi bütün pcyi etkiledi bu düzelmedi bide pcyi kapatıp açtım anca öyle düzeldi

Son düzenleme:
hacı 3aylık PC anlamadım neden böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka ama bi anda 0a düştü minecraftı kapattım fakat windowsta çok yavaştı bildiğin ondada fps 0 gibi bişeydi ekran kartı minecraft için düşmedi bütün pcyi etkiledi bu düzelmedi bide pcyi kapatıp açtım anca öyle düzeldi
''len'' bir şey olmaz allah allah

hayır şu arkadaş 2ay sonra kart mefta oldu diyince korktum bide hiç düzelmedi windows bile kastı yani minecraftla alakası yoktu ondan korktum
aa masaustunde kasmamı? garantiye koş o zaman

aa masaustunde kasmamı? garantiye koş o zaman
yani mcyi kapattım sonra bi baktım hiç düzelmedi gine aynı kasma bi gram bile düzelme olmadı anlamadım gitti çözemedim bi yardıma ihtiyacım var heralde windowstayken bile yaptı yani bi ctrl+alt+delete yaptım ona bile 1dkda gitti anca tepki vermeyi bıraktı resmen pcyi kapa aç yapınca düzeldi sadece sence bi tamirciyle konuşmalımıyım ?

yani mcyi kapattım sonra bi baktım hiç düzelmedi gine aynı kasma bi gram bile düzelme olmadı anlamadım gitti çözemedim bi yardıma ihtiyacım var heralde windowstayken bile yaptı yani bi ctrl+alt+delete yaptım ona bile 1dkda gitti anca tepki vermeyi bıraktı resmen pcyi kapa aç yapınca düzeldi sadece sence bi tamirciyle konuşmalımıyım ?
tamirciye gitme garanti en yakın awm ye git ordan vatana ver bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,366
Üyeler
187,822
Son üye
RATH01
Geri