gpu kullanımı 0a düştü

garantin var vatana git tamirciler bu hayatta güvenmen gereken son kişilerden birisi
2hafta sonra ben kulaklık almaya vatana gideceğim yüksek ihtimalle giderkende babamla konuşup yanımda kartıda götüreceğim ben bu hatayı aldım yüksek ihtimalle 2hafta içinde alma ihtimalim yüksek bakalım bidaha alırsam vericem ellerine ne halt ediyorsanız edin dicem

2hafta sonra ben kulaklık almaya vatana gideceğim yüksek ihtimalle giderkende babamla konuşup yanımda kartıda götüreceğim ben bu hatayı aldım yüksek ihtimalle 2hafta içinde alma ihtimalim yüksek bakalım bidaha alırsam vericem ellerine ne halt ediyorsanız edin dicem
kasa şeklinde götür belki başka bi biriminde sorun vardır. kartı tak çıkar yapman bile garantiyi bozabilir

kartı niye götürüyon yav sistemide götür nasıl test edecekler

kasa şeklinde götür belki başka bi biriminde sorun vardır. kartı tak çıkar yapman bile garantiyi bozabilir
şu anda yanıt veremem bidaha zaten kart göndermicem msi afterburner kullanırken 0a düşmüştü sadece onu gördüm sonra zaten düzelmeyince kasayı kapattım direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakalım :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son bir sorum var yarın kartı furmarka soksam en az 1saat yani orada belli olurmu kartın bozuk olduğu ?

Son düzenleme:
Geri