Turk telekom fiber vs turknet fiber

Türknet altyapı testinde 70 çıkıyosa geç bence hem daha sorunsuz. Hemde 140 tl oluyo daha uygun üç yıldır kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yaşamadım. İstanbul'da bile yoksa altyapı bursa için hayal işte hala

turk telekom 75 dow 10 up için 170 TL istiyor ama turknet fiyatlarına baktım ve enuygun.comda böyle bir fiyat listesi gördüm türknet kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?
önümüzdeki ay benim internet bitiyor
Adsız.jpg

Türknet kullanıyorum memnunum.

az önce aradım 6 yıldır kullamıyorum dedim 50 dow internete 150 TL istediler
turknete geçeceğim galiba geçiş süreci sizin için nasıl oldu
fazla hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla Ttnet den kurtulduğum için sanırım hızlı oldu ve baya ilgililerdi. Hatta birkaç kere yatırmayı unuttum ekstra bir ücret alıyorlar fatura tarihi geçince bende almadılar oluröyle şeyler gibisinden mesaj attılar. şuan ben 100 tl ye kullanıyorum haziran gibi benim de 140 falan olcak dediler

fazla hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla Ttnet den kurtulduğum için sanırım hızlı oldu ve baya ilgililerdi. Hatta birkaç kere yatırmayı unuttum ekstra bir ücret alıyorlar fatura tarihi geçince bende almadılar oluröyle şeyler gibisinden mesaj attılar. şuan ben 100 TL ye kullanıyorum haziran gibi benim de 140 falan olcak dediler
kaç dow alıyorsunuz ?

129 TL olan paket esnaflar için olan paket. Bireysel kullanımlar için yeni zam ile birlikte 140 TL oldu. Eğer altyapınız 35 mbps üzerinde hızlar destekliyorsa Türknet öneririm. taahütsüz olduğu için deneme amaçlı geçiş yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisinin bana verdiği bilgiye göre 2022 sonuna kadar İstanbulun tamamına 1 gbps internet gelecekmiş.

turk telekom 75 dow 10 up için 170 TL istiyor ama turknet fiyatlarına baktım ve enuygun.comda böyle bir fiyat listesi gördüm türknet kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?
önümüzdeki ay benim internet bitiyor
Türk Telekom: 100 MBPS Download 8 Mbps Uploud 180 TL - Türknet: 1000 MBPS Download 1000 MBPS Uploud 140 Tl

Türk Telekom: 100 MBPS Download 8 Mbps Uploud 180 TL - Türknet: 1000 MBPS Download 1000 MBPS Uploud 140 TL
turknet geçiş süreci hızlımıdır evde internetsiz kalmak istemiyorum

turknet geçiş süreci hızlımıdır evde internetsiz kalmak istemiyorum
Ben Türktelekomdan geçiş yaptım direkt. 1 gün internetsiz kalmıştım. Bu arada geçiş yapacaksanız hizmeti iptal ettirmeden türknete başvurun onlar her şeyi sizin için yapıyorlar. Süreç daha hızlı oluyor

Forumda olmasak Türk Telekom için uygunsuz şeyler söylerdim.Beni kanser ettiler.İnternette sürekli kopukluklar oluyor.Sadece bana mı oluyor bilmiyorum.Müşteri destekleri sıfır.Yeni bir eve taşınsak 1 aya falan bağlıyorlar.Bir sorun olsa eve gelmeleri asırlar sürüyor.Ben de Türknet geçmek istiyorum yakında.
sorun sende oluyor müşteri hizmetleri gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri