Öneri Maximum 300 350 ₺ ye kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum !?

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Selam dostlar maximum 300 350 TL'ye daha düşükte olur f/p
Kulak içi sert olanlardan silikonsuz oluyor sanırım telefonum poco x3 pro tercihen xiaomi kulaklı olsa çok iyi olabilir !?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulak içi sert olanlardan silikonsuz oluyor sanırım telefonum poco x3 pro tercihen xiaomi kulaklı olsa çok iyi olabilir !?
Mikrofon kalitesi iyi olsa çok iyi olur bilgisayardada kullanıcam konuşma sırasında veya online oyun oynarken

Son düzenleme:

Mikrofon kalitesi iyi olsa çok iyi olur bilgisayardada kullanıcam konuşma sırasında veya online oyun oynarken

Kullanıyorum gayet menunum fiyat baya artmış ben aldığımda 250 tl idi ses kalitesi vs gayet güzel type-c giriş dokunmatik ve xioami nin destekleyen cihazlarında pop up ekran var telefonda gayet memnunum ama pc de hiç denemedim gecikme engelleyici özelliğide mevcut

Kullanıyorum gayet menunum fiyat baya artmış ben aldığımda 250 TL idi ses kalitesi vs gayet güzel type-c giriş dokunmatik ve xioami nin destekleyen cihazlarında pop up ekran var telefonda gayet memnunum ama pc de hiç denemedim gecikme engelleyici özelliğide mevcut
Kanka sert olucak yazmıştım ama o içindeki yumuşak şey olmaması lazım

Ufak bir düzeltme sert kulaklık arıyorum yazdığımı okurmusunuz sert kulaklık silikonlu mu oluyor bilmiyorum ama sert olmalı

Arkadaşlar yazdıklarımı okurmusunuz xiomi olsa iyi olur demişim moderatörlerden kimse yok mu @Perfectshot06

Arkadaşlar yazdıklarımı okurmusunuz xiomi olsa iyi olur demişim moderatörlerden kimse yok mu @Perfectshot06
Xiaomi'den daha iyi olan bir model önerdim arkadaşım. Xiaomi'nin çok fazla çakması var bulaşma.

Silikonsuz istiyorsun anladığım kadarıyla. Haylou zaten Xiaomi'yle partner marka.

Xiaomi'den daha iyi olan bir model önerdim arkadaşım. Xiaomi'nin çok fazla çakması var bulaşma.

Silikonsuz istiyorsun anladığım kadarıyla. Haylou zaten Xiaomi'yle partner marka.
Anladım teşekkür ederim

Geri