Ana Konu 🔥🔥İtopya Efsane doğum günü fırsatı🔥🔥

memnun musun? herkes 1ms ayarına alınca parlaklık çok düşüyor diyor da
ben vallaha oyun modunda değil srgb ayarında kullanıyorum renkler biraz daha önemli benim için fps moduna geçirdim şimdi görüntü kalitesi biraz düştü açıkçası denememiştim şu an kullandığım parlaklıktan daha parlak hale geldi. 1ms çok önemli gelmiyor oyun felanda oynadım valla takır takır vuruyorum ekranı mat kaplı güneş vs çok sıkıntı olmadı bana

Art niyetli yaklaşırsan efsane indirimleri göremezsin. Şuan piyasanın çok çok altın inanılmaz fiyatlı ürünler dolu.
Zaten 700 küsür ürünün hepsi çok iyi fiyatlı olacak diye bişey yok. içinden 20-30 ürün çıksa bile yeter. AMA Sitenin REZALET olan tarafı ulaşılamıyor olması. Ulaşıldığında 20-30 ürünü görememiş olacağız. Ve bir anlamı olmayacak. 1saat 32 dakika geçmesine rağmen sonuç bu.
123123.png

ekran kartı indirimde mi

Beyler bu taksit sayısı seçilmemiş hatası alıyorum ödeme adımında ya Bi yerde görünmüyor taksit sayısı falan

4300 AOC iyimiş 240 hz

Arkadaşlar Alienware AW2521HF 240 HZ vardı fiyatı kaç tl olmuş ve başka 240 hz iyi monitör var mı bakar mısınız eğer ki ss atabilirseniz çok daha iyi olur site çöp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri