hayırlı olsuniyi fiyat mı direk çöktüm ama
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsuniyi fiyat mı direk çöktüm ama
Alıntıyı görüntüle
Kulaklık hakkında pek fikrim yok dostum. Ama fiyat olarak incehesap gaming gecesinde 878 TL civarına indi. Yanında stand hediye verdiler.Hocam corsair void elite RGB 800 TL alınır mı? ona göre alıcam ne dersiniz
Estağfirullah, ben konudaki mesajdan gördüm zaten.Teşekkür ettim reis. Sayende aldım
ekran kartlarına çözüm geldi zaten madencilere özel ekran kartları oyunculara özel ekran kartları var piyasada ama stok olmadığı için talepde fazla oyüzden fiyatlar hala yüksek düşmesinide beklemeAslında bu sanal para üretimi yasaklansa ülkede o zaman ekran kartı fiyatları dibi vurur yada devletlerin bunu yasadışı olarak kabul etmesi lazım yoksa bu ekran kartları daha çok böyle fiyatlarda gezer! Bak indirimli satılan ekran kartlarını ya bu mining yapanlar alıyor yada adı duyulamamış satıcılar alıp kendi sitelerinde satıyor yada alıp sarı sitede satanlar var bunlar yüzünden biz ucuza kart bulmakta zorlanıyoruz!
Öyle bir ikili için en az B550 anakart öneririm ben.Arkadaşlar alınır mı ?
5600X işlemci ve 3060Ti için.ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart | ITOPYA
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING A520M-PLUS II ITOPYA'dawww.itopya.com
Teşekkürler , bakayım biraz daha site izin verirse eğer.Öyle bir ikili için en az B550 anakart öneririm ben.