RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,097
Darkflash hava soğutma 5v argb mi 12v RGB mi bilen var mı?
Evet Ana kartimda 4.0 degil i3 10100f ve 1600af karşılaştırmalarini youtube dan izleyebilirsiniz pci 4.0 bu gpu da oyunların sadece ufak bir kisminda +5/10 fps şeklinde artışı oluyor Abdullah bey in bununla ilgili testi vardı. Bu değer benim için kaydedeger bir artis değil1600af 10100f den nasıl iyi hocam ?
Ayrıca pcie 4.0 destekli değil işlemciniz haberiniz olsun.
Darkflash hava soğutma 5v argb mi 12v RGB mi bilen var mı?
NedenKlavyeyi şu anda güncel olarak kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum.
i3 10100f ryzen 5 1600afden daha iyidir. ama çokluda amd döver. hayırlı olsun sistemin bu arada.Burası komple çeşitli sitelerden bu haftaki güncel indirimlerle toplamda 7500 liraya geldi,
Rx6500xt'li hazır sistemler 10.nesil i3 şeklinde 8 binden aşağı yoktu bu indirimler kapsamında. Ben kendi sistemimi dip fiyatları yakalayarak hem ryzen5 1600af li (yani i3 10 dan bi tık daha iyi cpu, hem çift fanli msi oc gpu lu hemde yanina f710 kablosuz gamepad ile topladim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Statik rgb sanırım fiyata göre iyi bence
Hocam arada fiyat farkıda vari3 10100f ryzen 5 1600afden daha iyidir. ama çokluda amd döver. hayırlı olsun sistemin bu arada.
Üstad seni yakalamışken sorayım ben şimdi Snowman T5 Sipariş ettim geldi daha açmadım paketini iade edip bunu alayım mı?Darkflash hava soğutma 5v argb mi 12v RGB mi bilen var mı?
hangisi ucuz bilmiyorum. anakart iyi ise soketden dolayı amd seçilebilir belki ileride cpu değiştirilebilir. intelde saçmalık o konu.Hocam arada fiyat farkıda var
İade et kap bunu direktÜstad seni yakalamışken sorayım ben şimdi Snowman T5 Sipariş ettim geldi daha açmadım paketini iade edip bunu alayım mı?
Dediğini yaptım. İnşallah sessiz ve iyidir yaİade et kap bunu direkt