Tosla kart alınır mı?

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
Tosla kart sizce alınır mı? Papara almayı düşündüm ama ceza vb. olayları varmış. Birde tosla kart güvenilir mi, şokta para yatırabiliyor muyum?

Silindi.

Son düzenleme:
Bir zamanlar tosla kullandım, kampanyaları oldukça güzeldi.
Tosla akbankındır, güvenilir.

Bu zamana kadar Papara kullanıyorum hiçbir şekilde ceza da yemedim. Her türlü işimi görüyor. Tosla mantığı da aynı bir farkları yok öyle

Tabii alınır. Paparadan daha iyi hatta. Çünkü paparadaki avantajların çoğu var ve artı olarak sağladığı avantajlarda var.

Tosla kart sizce alınır mı? Papara almayı düşündüm ama ceza vb. olayları varmış. Birde tosla kart güvenilir mi, şokta para yatırabiliyor muyum?
İkisini de aktif olarak kullanıyorum . İkisinden de çok memnunum hiçbir problemim yok , önceden de yaşamadım . Tabi ki tosla Akbank'ın olduğundan daha güvenilir . Dediğiniz ceza muhabbetleri şöyle ; Siz kartınızı kiralarsanız ceza yersiniz . Gerçi yememe ihtimaliniz de var . Kiralayan kişiler genelde kartı kara para transferi için kullandığından kartın sahipleri ceza yiyor. Bu kadar.

paparada kartını kiralamadıktan sonra ceza yemezsin tosla kartta alınır çok bi farkları yok bence
Tosla bana daha mantıklı geliyor, evimin hemen yanında Şok var ordan para doldururum.

Tosla en az Papara kadar güzel ve kullanışlı bir kart. Papara'daki önemli cashbackler Tosla'da da var zaten. Onun dışında Şok'tan da para yükleyebileceğin için çok daha kolay olur.

Tosla'da genelde 20TL'ye 10TL Cashback, 10TL'ye 10TL gibi Cashbackler var; fakat artık Spotify, YouTube gibi platformlarda da aylık maksimum 9TL olmak üzere Cashback kazanılabiliyor. İkisi de aynı şey olmaya başladı gibi, fakat hala kullanım şartları farkı:
Mesela Tosla'da 18- isen hesabını onaylayamazsın, çünkü banka hesabından para göndermen gerekiyor.
Fakat Papara'da hesabını 13+ isen her türlü onaylayabilirisin.
Ayrıca para yatırma olarak Tosla'da sadece Akbank ATM'sinde para kesmiyor, Papara'da aylık 5 işleme kadar; 500TL'ye kadar ücretsiz. Her ATM'de.

Geri