Hawk Future Kullanan Var Mı?

siyah düşünüyom futurenin ama toz tutarsa rengi falan değişir kötü olur. hani bina dairesi pek toz olmazda genede oluyor yerler filan ister istemez. ama yinede siyah renginin değişmesini de istemem ondan siyah coal veya gri arasında kaldım
Gri iyi bir tercih olur bence renginin değişmesinden korkuyorsanız

Son düzenleme:
HAWK FUTURE kullanan varsa kumaşının toz toplayıp toplamadığını söyleyebilirse sevinirim siyah almayı düşünüyorumda
Tozlanmamasını ve ilk günki temizliğin de olmasını istiyorsan kumaşcıdan kumaş kestir ve pc başından kalktığın da ört üstünü.
Ben şahsen bu şekilde yaptığımdan tüm ekipmanlarım ilk alındığı günki gibi ;)
Tercih sizin.
Şimdiden güzel günler de kullanın.

Tozlanmamasını ve ilk günki temizliğin de olmasını istiyorsan kumaşcıdan kumaş kestir ve pc başından kalktığın da ört üstünü.
Ben şahsen bu şekilde yaptığımdan tüm ekipmanlarım ilk alındığı günki gibi ;)
Tercih sizin.
Şimdiden güzel günler de kullanın.
bu koltukları koltuk kaplayanlar kaplayabilir mi acaba ilerde kumaşı kötü olunca

bu koltukları koltuk kaplayanlar kaplayabilir mi acaba ilerde kumaşı kötü olunca
Hepsi yapamaz.
Bu tarz da ofis koltukları yapan kişiler becerebilir.
Sıradan ofis malzemeleri üretmeyen birine teslim ederseniz eline yüzüne bulaştırır.

Yazın çok sıkıntı çekersiniz klima yok ise odanızda hocam
yk klimada kumaş almaya karar verdim sanırım coal kumaş olanı alıcam. siyah ve gri çabuk kirlenir kiri belli eder diye düşünüyorum

hocam rahatlık olarak felan nasıl kumaşı geçtim memnun olmadığın bir yönü varmı
Rahatlığı güzel şimdilik tek sorunum kol pedleri diyebilirim çok nazikler içine göçüyorlar

Ben almadım hediye verdiler.
Hm iyimis. De kol pedi ince birsey icene coksun ne olacak pedsiz kullanabiliyosan oyle kullan kullanamiyosan paran olunca gotur terzilerde olur mu bilmem icindeki sungeri degistirsinler. Kolunu acitmiyosan ve rahatsiz etmiyosa sorun yok icine cokmesinin diye dusunuyomda banada yollarlarsa rahatsiz olursam degistirtirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben almadım hediye verdiler.
Sende hangi renk kullaniyon koltukta

Hm iyimis. De kol pedi ince birsey icene coksun ne olacak pedsiz kullanabiliyosan oyle kullan kullanamiyosan paran olunca gotur terzilerde olur mu bilmem icindeki sungeri degistirsinler. Kolunu acitmiyosan ve rahatsiz etmiyosa sorun yok icine cokmesinin diye dusunuyomda banada yollarlarsa rahatsiz olursam degistirtirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende hangi renk kullaniyon koltukta
Ped ler de rahatsızlık vermiyor yumuşak sadece dirseğimi koyduğum yerde oyukluk var o kadar. Yerine gidip nakit alırsan indirim yapıp kol pedlerini vesayre hediye ediyorlar.

Geri