Yanımda taşımam ve okula götürmem yasal olan savunma aletleri

Ben otomatik columbia taşıyorum yaşıdığım semt pek normal değil yakalanırsam yanarım sanırım

Onlarda yemek yemek için bıçak getirdiysen sıkıntı yok derdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim mahallede "mahalle abisi" tabirine uyan kimse yok. 4 kişi önünü bıçakla kesince karate de pek bir işe yaramayacaktır.
Yolumu değiştirmenin en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Ben sana Esenyurt'un abisini bul demiyorum onu bulamazsın zaten çevresine göre biraz daha etkisi olanı veya çevresi olanı illa birkaç kişiyle tanışırsan ismini duyarsın semt abilerinin o zaman gider tanışırsin

Bıçağı yanına aldın. Akşam adamla karşı karşıya geldin ve adama çektin. Sokabilecek misin ? Hadi bunu blöf olarak yaptın diyelim. Karşıdaki adam, korkutmaya çalışırken senin onu bıçaklayacağını düşünüp, senden erken davranırsa ne olacak ???
Katlanır jop, çektin adama salladın kafasına geldi. Adam yığıldı kaldı yere, beyin kanamasından felç kaldı. EEE sonra ? Hangi ıslah evinden yer beğenicen ???

Sanmaki mahkemeye çıkınca nefsi müdafa deyip çat diye salacaklar.

Anne babaya aç konuyu, Gerçi zamanım yok yada bişey yapmazlar gibi bahaneler uydurmuşsun ama bana inandırıcı gelmedi.
Hiçbir anne baba bu duruma kayıtsız kalmaz. yada senin bu olayla ilgili söylemediğin bişeyler var.

Var ama servis fiyatları mâlum. Minibüs desen okula giderken binebilirim ama asıl sıkıntılı olan geri dönüş.
Canından kıymetli değil, ailenle konuş bir şekilde karşılasınlar bence. Bir defa korktuğunu gördülerse bir daha peşini bırakmazlar o tipler.

Bıçağı yanına aldın. Akşam adamla karşı karşıya geldin ve adama çektin. Sokabilecek misin ? Hadi bunu blöf olarak yaptın diyelim. Karşıdaki adam, korkutmaya çalışırken senin onu bıçaklayacağını düşünüp, senden erken davranırsa ne olacak ???
Katlanır jop, çektin adama salladın kafasına geldi. Adam yığıldı kaldı yere, beyin kanamasından felç kaldı. EEE sonra ? Hangi ıslah evinden yer beğenicen ???

Sanmaki mahkemeye çıkınca nefsi müdafa deyip çat diye salacaklar.
Buraya kadar yazdıklarına katılıyorum.
Anne babaya aç konuyu, Gerçi zamanım yok yada bişey yapmazlar gibi bahaneler uydurmuşsun ama bana inandırıcı gelmedi.
Hiçbir anne baba bu duruma kayıtsız kalmaz. yada senin bu olayla ilgili söylemediğin bişeyler var.
Söylemediğim herhangi bir şey yok. Aileye söylerim ama bir işe yaramayacağını biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri