- Reaksiyon skoru
- 1,898
Her gün okula bir meyve götür, yanına da meyve bıçağı. Sorun çözüldü.Onlarda yemek yemek için bıçak getirdiysen sıkıntı yok derdi.
Her gün okula bir meyve götür, yanına da meyve bıçağı. Sorun çözüldü.Onlarda yemek yemek için bıçak getirdiysen sıkıntı yok derdi.
Bıçağı görünce konu sahibinin röntgenBen hayvan gibi koşardım. Ya da cam kafanoz götürürdüm yemek yedim derdim. Bir şey olursa onu kullanırdım. En kötü okulun yakınlarında bir parka bir dükkana bıçak bırakırdım.
Neden bıçak getirdiğim kimsenin umrunda olmaz. Bıçak varsa direkt tutanak tutarlarHer gün okula bir meyve götür, yanına da meyve bıçağı. Sorun çözüldü.
Ama çok kişilermiş. Hangi birine vursun?Usta ceketin iç cebine muştayı sokuşturuyorsun iş tamam.
Bir kaçını yanımda götürürüm en azından.Ama çok kişilermiş. Hangi birine vursun?
Okulun öğrenci servisi yok mu?Bir kaçını yanımda götürürüm en azından.
Ben sana Esenyurt'un abisini bul demiyorum onu bulamazsın zaten çevresine göre biraz daha etkisi olanı veya çevresi olanı illa birkaç kişiyle tanışırsan ismini duyarsın semt abilerinin o zaman gider tanışırsinOnlarda yemek yemek için bıçak getirdiysen sıkıntı yok derdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizim mahallede "mahalle abisi" tabirine uyan kimse yok. 4 kişi önünü bıçakla kesince karate de pek bir işe yaramayacaktır.
Yolumu değiştirmenin en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Var ama servis fiyatları mâlum. Minibüs desen okula giderken binebilirim ama asıl sıkıntılı olan geri dönüş.Okulun öğrenci servisi yok mu?
Canından kıymetli değil, ailenle konuş bir şekilde karşılasınlar bence. Bir defa korktuğunu gördülerse bir daha peşini bırakmazlar o tipler.Var ama servis fiyatları mâlum. Minibüs desen okula giderken binebilirim ama asıl sıkıntılı olan geri dönüş.
Buraya kadar yazdıklarına katılıyorum.Bıçağı yanına aldın. Akşam adamla karşı karşıya geldin ve adama çektin. Sokabilecek misin ? Hadi bunu blöf olarak yaptın diyelim. Karşıdaki adam, korkutmaya çalışırken senin onu bıçaklayacağını düşünüp, senden erken davranırsa ne olacak ???
Katlanır jop, çektin adama salladın kafasına geldi. Adam yığıldı kaldı yere, beyin kanamasından felç kaldı. EEE sonra ? Hangi ıslah evinden yer beğenicen ???
Sanmaki mahkemeye çıkınca nefsi müdafa deyip çat diye salacaklar.
Söylemediğim herhangi bir şey yok. Aileye söylerim ama bir işe yaramayacağını biliyorum.Anne babaya aç konuyu, Gerçi zamanım yok yada bişey yapmazlar gibi bahaneler uydurmuşsun ama bana inandırıcı gelmedi.
Hiçbir anne baba bu duruma kayıtsız kalmaz. yada senin bu olayla ilgili söylemediğin bişeyler var.