NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Silindi
Son düzenleme:
evet kardeşim lol tr de 100 lvl hesap var 74 lvl de west te var ama ben hiç bişey bilmiyomBunun oyunla alakası yok. Valorant tr sunucusunda aynılarıyla dolu, server değişirsin olur biter.
çocukluk işte kralLol dışında dünya kadar güzel oyunlar var lol a mı kaldınız.
nasıl hepsinde twitch oynadınız
Emeğiyle küfür etmeden mic i açıp sadece hatasını söyleyip oyununa devam edenler varevet kardeşim lol tr de 100 lvl hesap var 74 lvl de west te var ama ben hiç bişey bilmiyom
işte onlar az ben onlara laf etmiyomEmeğiyle küfür etmeden sadece hatasını söyleyip oyununa devam edenler var
oyun güzel ama kitlesi kotu ben onu diyom boş yapacaksanız lütfen bu konudan gidermisinizBen 2012 den beri keyifle oumuyorum ne diger oyunlar gibi hile cirit atiyor nede p2w simdiye kadar dünya kadar bedava içerik actim hikaye müzik animasyon zaten efsane oyunlardaki 2-3 velletten yada yukardaki sebeblerden kötü diyemezsin
Hepsinde twitch oynamadım. şampiyonları twitch olarak arattım. ama art arda baya bir twitch oynadığım zamanlar var.çocukluk işte kral
bahsettiğim gibi bağımlılık yapıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl hepsinde twitch oynadınız
rank nedirHepsinde twitch oynamadım. şampiyonları twitch olarak arattım. ama art arda baya bir twitch oynadığım zamanlar var.
Alıntıyı görüntüle,
Alıntıyı görüntüle
Esnek maçlarını saymazsak, rankedda genel olarak mutluyum ben. takımım iyi geliyor. elodan mı bilemem tabi.