İÇERİK İSTEKLERİNİZİ ALAYIM EFENİM 🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,398
Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥

Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
Yanlış hatırlamıyorsam özel bir bisiklet vardı sende. Hava bu aralar gayet güzel gidiyor. Onun incelemesi gelmez mi yakın zamanlarda

yüksek seviye fps sistem hiç gelmedi onun videosunu yap bizde o sistemi alıp ondan izleyelim nası fikirr 5800x 3070 gibi :)

Rx 6600 ekran kartı markalarını karşılaştırabilirmisin örn; msi vs xfx vs asus vs bioster

Aynı chipsete sahip en giriş anakart ile yüksek anakart karşılaştırması görmek senin gözünden çok iyi olurdu

Gaming X ile Ventus model ekran kartları arasındaki farkları detaylı inceleyebilirsen çok güzel olur hocam.

Yanlış hatırlamıyorsam özel bir bisiklet vardı sende. Hava bu aralar gayet güzel gidiyor. Onun incelemesi gelmez mi yakın zamanlarda
1400km yaptım ama ona şuan değişik upgradeler yapıyorum 1 aya videosunu yaparım.

300-500 lira arasında gezinen popüler mouseları karşılaştırıp hangisi daha iyi net bir şey söyleyebilirsiniz, biz de önerimizi ona göre yaparız. Biri DeathAdder v2 öneriyor biri rival 3 öneriyor biri bilmem ne öneriyor.

Edifier G2 Gaming kulaklık, TR'de düzgün bir incelemesi yok ve oldukça kaliteli bir kulaklığa benziyor. Mikrofon kalitesine baktım yurt dışı videolarında fiyatına göre hayet üst seviyeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri