Merakla bekliyoruz abi.1400km yaptım ama ona şuan değişik upgradeler yapıyorum 1 aya videosunu yaparım.
Baştan sona mining nedir?Nasıl yapılır?Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım.
Çok doğru çok merak edilen bişeyRx 6600 ekran kartı markalarını karşılaştırabilirmisin örn; msi vs xfx vs asus vs bioster
RTX 3090 ti vs RX6900 xt karşılaştırması olabilir hocam.Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım.
Çok geniş bir konu bu. Bölgeye özel değişkenlik gösterdiğinden onların tanımlamasını yapmak hem zor hem imkansız.İnternet altyapısı olmayan yerler için kullanılabilecek alternatif yöntemler
Süperbox
Uydu internet
Vs
Karşılaştırmalı + - leri
Duvarındaki yanan aydınlatma vb. ürünlerden bi video olabilir. Çok güzel duruyorlarKnkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım.