Kutu Faturasiz 2.el iPhone alinir mi?

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
2. El iPhone alacagim her seyi cok temiz sadece ekrani garantisi varken degismis face id true tone calisiyor sarj aleti ve kilif var. Ama kutu fatura yok sikinti olur mu?

ekran serviste değiştiğine dair evrak varsa al ama haricinde yan sanayi iphone ekranıyla telefon kullanmak tam bir çile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben çok fazla iphone alırım ikinci el asla el değmemiş bataryası ölü cihaz alıp kendi elimle batarya değiştirip yoluma devam ederim şimdiye kadar hiç yanıltmadı

ekran serviste değiştiğine dair evrak varsa al ama haricinde yan sanayi iphone ekranıyla telefon kullanmak tam bir çile

ben çok fazla iphone alırım ikinci el asla el değmemiş bataryası ölü cihaz alıp kendi elimle batarya değiştirip yoluma devam ederim şimdiye kadar hiç yanıltmadı
face id ve true tone calismasi orijinal oldugunu gostermez mi?

2. El iPhone alacagim her seyi cok temiz sadece ekrani garantisi varken degismis face id true tone calisiyor sarj aleti ve kilif var. Ama kutu fatura yok sikinti olur mu?
Ben kutusuz aldım hiç bir sorunu yok.
Bu biraz şans işi.
Ama sorun olursa kutuda falan göndermen gerekebilir.

.

Son düzenleme:
Ben kutusuz aldım hiç bir sorunu yok.
Bu biraz şans işi.
Ama sorun olursa kutuda falan göndermen gerekebilir.

Evet orjinal ekran.
pil sagligi 90 ekranda kasada kirik yok sadece yanda cizikler var hafif benim icin pek bir onem ifade etmiyor sizce alayim mi?

Servis raporu olmasına dikkat et kesinlikle telefoncu eli değmemiş olmasına özen göster pili dahi orijinal olsun birde fatura olmaması ciddi risk genele bakıcak olursak ben olsam hiç bulaşmam

Icloud u kitlenirse bir dönem fatura şartı koşuyorlardı eğer aynı durum söz konusu değilse şansınız da iyiyse alınır. Elektronik şans işi tamamen

hayır göstermez. doğru bir aktarım ile face ıd sorunsuz aktarılabiliyor, zaten true tone da orijinal ekrandan yazılımsal olarak aktarılıyor.

bir telefoncuya kontrol ettirsem anlayabilir mi?
orijinal bir ekran ile yan yana getirirsen sende anlarsın sahte ekranlar orijinale göre daha beyaz oluyor eğer amoled ekranı olan bir telefon alıyorsan daha da net anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,437
Üyeler
186,491
Son üye
umuticoz
Geri