cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
face id ve true tone ekranın orjinal olduğunu göstermez ikisi de çakma ekranlara aktarılabiliyor
yan sanayi ekranlar orijinale göre sarımtırak oluyor, kaliteli bir yan sanayi ekran iphone 8 aşağısında can acıtmıyor ama kalitesiz yan sanayiler hem şarj öldürüyor hem bataryayı bozuyor.orijinal bir ekran ile yan yana getirirsen sende anlarsın sahte ekranlar orijinale göre daha beyaz oluyor eğer amoled ekranı olan bir telefon alıyorsan daha da net anlarsın.
yan sanayiler orijinale göre daha beyaz oluyor orijinal iphone ekranları zaten sarımtırak daha da sarımtırak bir ekran takınca night shift açık gibi dururyan sanayi ekranlar orijinale göre sarımtırak oluyor, kaliteli bir yan sanayi ekran iphone 8 aşağısında can acıtmıyor ama kalitesiz yan sanayiler hem şarj öldürüyor hem bataryayı bozuyor.
Düzelttiğin için sağol dostum.hayır kesin belli değil
bu konuda katılmıyorum yan sanayiler daha sarımtırak, orijinaller olması gerektiği gibiyan sanayiler orijinale göre daha beyaz oluyor orijinal iphone ekranları zaten sarımtırak daha da sarımtırak bir ekran takınca night shift açık gibi durur
Şahsen ben o fiyata S20 FE SD tercih ederdim.6100 XR 64
batarya degisimine kac tl oderim orijinal bataryaDostum adamla buluş, telefoncuya git orijinal mi de orijinalse al, kutu fatura önemsiz.
Ama bana kalsa bataryası kötü durumda ama hiç açılmamış bir cihaz al, batarya değiştir.
En sağlıklısı bu olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yan sanayi ekranlar orijinale göre sarımtırak oluyor, kaliteli bir yan sanayi ekran iphone 8 aşağısında can acıtmıyor ama kalitesiz yan sanayiler hem şarj öldürüyor hem bataryayı bozuyor.
batarya degisimine kac TL oderim orijinal batarya
hangi telefonun değiştireceksin hocambatarya degisimine kac TL oderim orijinal batarya
XShangi telefonun değiştireceksin hocam
Kutu neyse de fatura önemsiz mi? Şaka mısın kardeş. Faturasız iphone ALINMAZ.Dostum adamla buluş, telefoncuya git orijinal mi de orijinalse al, kutu fatura önemsiz.
Ama bana kalsa bataryası kötü durumda ama hiç açılmamış bir cihaz al, batarya değiştir.
En sağlıklısı bu olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yan sanayi ekranlar orijinale göre sarımtırak oluyor, kaliteli bir yan sanayi ekran iphone 8 aşağısında can acıtmıyor ama kalitesiz yan sanayiler hem şarj öldürüyor hem bataryayı bozuyor.