Neler Yeni

Kutu Faturasiz 2.el iPhone alinir mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
face id ve true tone ekranın orjinal olduğunu göstermez ikisi de çakma ekranlara aktarılabiliyor

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Dostum adamla buluş, telefoncuya git orijinal mi de orijinalse al, kutu fatura önemsiz.
Ama bana kalsa bataryası kötü durumda ama hiç açılmamış bir cihaz al, batarya değiştir.
En sağlıklısı bu olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

orijinal bir ekran ile yan yana getirirsen sende anlarsın sahte ekranlar orijinale göre daha beyaz oluyor eğer amoled ekranı olan bir telefon alıyorsan daha da net anlarsın.
yan sanayi ekranlar orijinale göre sarımtırak oluyor, kaliteli bir yan sanayi ekran iphone 8 aşağısında can acıtmıyor ama kalitesiz yan sanayiler hem şarj öldürüyor hem bataryayı bozuyor.

şahin doğan

80+ Platinum
yan sanayi ekranlar orijinale göre sarımtırak oluyor, kaliteli bir yan sanayi ekran iphone 8 aşağısında can acıtmıyor ama kalitesiz yan sanayiler hem şarj öldürüyor hem bataryayı bozuyor.
yan sanayiler orijinale göre daha beyaz oluyor orijinal iphone ekranları zaten sarımtırak daha da sarımtırak bir ekran takınca night shift açık gibi durur

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
yan sanayiler orijinale göre daha beyaz oluyor orijinal iphone ekranları zaten sarımtırak daha da sarımtırak bir ekran takınca night shift açık gibi durur
bu konuda katılmıyorum yan sanayiler daha sarımtırak, orijinaller olması gerektiği gibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
Dostum adamla buluş, telefoncuya git orijinal mi de orijinalse al, kutu fatura önemsiz.
Ama bana kalsa bataryası kötü durumda ama hiç açılmamış bir cihaz al, batarya değiştir.
En sağlıklısı bu olur.

batarya degisimine kac tl oderim orijinal batarya

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,199
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Faturasız alınmaz!

En sağlıklısı bu olur.

Kutu neyse de fatura önemsiz mi? Şaka mısın kardeş. Faturasız iphone ALINMAZ.

Top Bottom