Yardım GAMEGARAJ güvenilir mi?

Karar senin benim tecrübelerime göre TRde en memnun kaldığım firmalardan biri. Geçen ay PCnin fanlarından birinden sürtme sesi gelmişti. Aynı gün yenisini gönderdiler garanti kapsamında olduğu için. Hayırlı olsun şimdiden. Alışveriş yaparsan deneyimini buraya eklersen insanlar da bilgilenmiş olur.
Eyvallah sağolasın. Olur deneyimimi buraya not eklerim.

monitör almış olarak birisi söylüyorum kutuyu gönderme falan paketlemeleri çok iyi ama tabii ki sıkıntıları orda değil ürünü aldınız daha arızası çıksa ilgilenmiyorlar ben böyle rezalet firma görmedim adamları günlerdir arıyorum bakan yok ürünümü benim kutusunu güzel paketlemişler ama monitör kırık geldi adamlara foto atıyorum kullanıcı hatası diyorlar şuan THH başvurucam gerisi sizde kalitelimi güvenilir mi? ürünün arkasındamı bu mesajdan sonra seçim sizin

ürünü sadece satarlar sonra daha ilgilenmezler sinir krizi geçirmek istiyorsanız alın adamların temsilcileri bile hayır gelmiyor

burdaki insanlar ürünlerinde problem yaşamadığı için güvenilir diyorlar ki haklılar ama iş garanti sürecine girdiğinde ne olduklarını anlıyorsun tavsiyem paranı birazdaha beklet arttır başka yerden al

hocam tanıdığınız bilgisayarcı felan varsa onlara yaptırtınız herhangi bir bilgisayarci bunların garanti servisinden daha ilgili çok ciddiyim gamegarajın ismi var iş ciddiye binince suç atarlar almayın aldırtmayın.
Durumunu tam olarak bilmiyorum fakat bir ürün almış ve sorun yaşamış olabilirsin ama garanti kapsamı işlemleri için GameGaraj'a laf attırmam üzgünüm. Gamegaraj görüp görebileceğin en iyi garanti kapsamı sunan teknolojik alışveriş sitelerinden birisidir. Daha 4-5 ay önce ASUS RTX 3070 ekran kartım yanmıştı ve benim aldığım fiyat 13k iken, aynı kartın o zamanki en ucuz bulunan fiyatı 28k civarlarında idi. Asus iade veya değişim raporunu çıkardı ve Gamegaraj'a yolladı. Onlar da beni arayarak birisini seçmemi söylediler ve ben de doğal olarak 28k lık ekran kartına 13k lık bir iade almak istemedim ve değişim talep ettim. Daha sonra beni tekrar arayarak ellerinde benim ekran kartımın modelinde bir ekran kartı kalmadığını ve 4 fanlı daha iyi bir modelle ücret talep etmeksizin değiştirebileceklerini açıkladılar(eski ekran kartım 2 fanlı idi) ve bende tabi ki kabul edip, teşekkür ettikten sonra telefonu kapattım. Yani diğer teknoloji siteleri gibi değişim için ekstra 5-6k TL (belki daha fazla) bir ücret yerine hiçbir ücret talep etmeden daha üst modeli ile değiştirdiler ve adamlar beni mağdur etmemek için sadece benden çok büyük zarar ettiler. Sizin probleminiz için üzgünüm fakat eğer gamegaraj bile kullanıcı hatası diyorsa, o iş muhtemelen kullanıcı hatasıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartınızda arıza olursa hocam garantiye gidince anlarsınız gerçek yüzlerini
Cidden komiksiniz. İnternette biraz araştırma yapacak olursanız, garanti kapsamı içinde en mutlu müşterilere sahip sitenin Gamegaraj olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz..

Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. Fakat, kutusu açılmış, daha sonra bantlanmış ya da kullanılmış ürün gönderme ihtimali var mı? veya ürünün gelmeme gibi bir ihtimali söz konusu olur mu? bu siteden ekran kartı almayı düşünüyorum.n
Eğer Gamegaraj'dan ekran kartı almak gibi bir planınız varsa ve bir de ucuza bulduysanız hemen alın. Gamegaraj, internet üzerinde ki en iyi garanti veren firmalardan birisidir. Bazı arkadaşların dediklerine kulak asmayın, garanti süreçlerini yakından takip etmiş ve tecrübeli birisi olarak söylediklerimin arkasındayım. Kendiniz de internet üzerinden gamegaraj'ın garanti kapsamını araştırıp, tecrübeli olan insanlardan dinleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
monitör almış olarak birisi söylüyorum kutuyu gönderme falan paketlemeleri çok iyi ama tabii ki sıkıntıları orda değil ürünü aldınız daha arızası çıksa ilgilenmiyorlar ben böyle rezalet firma görmedim adamları günlerdir arıyorum bakan yok ürünümü benim kutusunu güzel paketlemişler ama monitör kırık geldi adamlara foto atıyorum kullanıcı hatası diyorlar şuan THH başvurucam gerisi sizde kalitelimi güvenilir mi? ürünün arkasındamı bu mesajdan sonra seçim sizin
Sizin ürüne kargocu eşliğinde bakmaniz gerekiyor evet yani hata sizde olmus oluyor

Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. Fakat, kutusu açılmış, daha sonra bantlanmış ya da kullanılmış ürün gönderme ihtimali var mı? veya ürünün gelmeme gibi bir ihtimali söz konusu olur mu? bu siteden ekran kartı almayı düşünüyorum.n
sıkıntı olmaz hocam

Sizin ürüne kargocu eşliğinde bakmaniz gerekiyor evet yani hata sizde olmus oluyor
kendi fikrimi belirttim ve asla iyi bir firma olduğunu kabul etmiyorum

tavsiyem alma gamegarajdan şahsi düşüncem

Durumunu tam olarak bilmiyorum fakat bir ürün almış ve sorun yaşamış olabilirsin ama garanti kapsamı işlemleri için GameGaraj'a laf attırmam üzgünüm. Gamegaraj görüp görebileceğin en iyi garanti kapsamı sunan teknolojik alışveriş sitelerinden birisidir. Daha 4-5 ay önce ASUS RTX 3070 ekran kartım yanmıştı ve benim aldığım fiyat 13k iken, aynı kartın o zamanki en ucuz bulunan fiyatı 28k civarlarında idi. Asus iade veya değişim raporunu çıkardı ve Gamegaraj'a yolladı. Onlar da beni arayarak birisini seçmemi söylediler ve ben de doğal olarak 28k lık ekran kartına 13k lık bir iade almak istemedim ve değişim talep ettim. Daha sonra beni tekrar arayarak ellerinde benim ekran kartımın modelinde bir ekran kartı kalmadığını ve 4 fanlı daha iyi bir modelle ücret talep etmeksizin değiştirebileceklerini açıkladılar(eski ekran kartım 2 fanlı idi) ve bende tabi ki kabul edip, teşekkür ettikten sonra telefonu kapattım. Yani diğer teknoloji siteleri gibi değişim için ekstra 5-6k TL (belki daha fazla) bir ücret yerine hiçbir ücret talep etmeden daha üst modeli ile değiştirdiler ve adamlar beni mağdur etmemek için sadece benden çok büyük zarar ettiler. Sizin probleminiz için üzgünüm fakat eğer gamegaraj bile kullanıcı hatası diyorsa, o iş muhtemelen kullanıcı hatasıdır.

Cidden komiksiniz. İnternette biraz araştırma yapacak olursanız, garanti kapsamı içinde en mutlu müşterilere sahip sitenin Gamegaraj olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz..

Eğer Gamegaraj'dan ekran kartı almak gibi bir planınız varsa ve bir de ucuza bulduysanız hemen alın. Gamegaraj, internet üzerinde ki en iyi garanti veren firmalardan birisidir. Bazı arkadaşların dediklerine kulak asmayın, garanti süreçlerini yakından takip etmiş ve tecrübeli birisi olarak söylediklerimin arkasındayım. Kendiniz de internet üzerinden gamegaraj'ın garanti kapsamını araştırıp, tecrübeli olan insanlardan dinleyebilirsiniz.
kendi fikrini belirtebilrisin destan yazmana gerek yok ama bana karışamazsın

seçim senin

Son düzenleme:
Kardeşime 9700 tl'ye sistem topladık. Yaklaşık 1 ay sonra ssd bozuldu. Hiçbir şey çalışmamasına rağmen disk kullanımı %100 olarak gözüküyordu. Format atmama rağmen sorun devam edince müşteri hizmetlerini aradık. Sitelerindeki adrese yollayın test edelim dediler. Gönderdik. Başka marka yeni bir ssd yolladılar. 1 hafta içinde sorun çözüldü.

tavsiyem alma gamegarajdan şahsi düşüncem

kendi fikrini belirtebilrisin destan yazmana gerek yok ama bana karışamazsın

seçim senin
Dostum, eğer bir teknoloji mağazası kendi müşterilerinin mutluluğu için kendi cebinden garantisini veya değişimini karşılıyor ise, sen o mağazayı burada gelip konu açan insanlara kötüleyemezsin. Dediğim gibi eğer gamegaraj gibi bir yer bile, seni ürün garantisi için haksız bulduysa muhtemelen sorun sendedir. Daha önceki yazılarında mağazaya iftira atmandan belli, ölümüne hatersın sanırım.

Bu fikirlik bir durum değil ortada bir hata var bilinçli olmanız gerekiyordu kargo sürecinde sorumluluk kargo firmasındadır eğer kargonuzu kargo personelinin yanında açıp kontrol etmemişseniz sorunsuz teslim almış olarak kabul edilirsiniz.

Hazır sistem alıp beğenmedim diye iade ettim herhangi servis raporu vs. istenmedi. Bunu hiçbir firma yapmıyor en az servis raporu istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,428
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri