Yardım GAMEGARAJ güvenilir mi?

willblacksmith

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. Fakat, kutusu açılmış, daha sonra bantlanmış ya da kullanılmış ürün gönderme ihtimali var mı? veya ürünün gelmeme gibi bir ihtimali söz konusu olur mu? bu siteden ekran kartı almayı düşünüyorum.n

Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. Fakat, kutusu açılmış, daha sonra bantlanmış ya da kullanılmış ürün gönderme ihtimali var mı? veya ürünün gelmeme gibi bir ihtimali söz konusu olur mu? bu siteden ekran kartı almayı düşünüyorum.n
monitör almış olarak birisi söylüyorum kutuyu gönderme falan paketlemeleri çok iyi ama tabii ki sıkıntıları orda değil ürünü aldınız daha arızası çıksa ilgilenmiyorlar ben böyle rezalet firma görmedim adamları günlerdir arıyorum bakan yok ürünümü benim kutusunu güzel paketlemişler ama monitör kırık geldi adamlara foto atıyorum kullanıcı hatası diyorlar şuan THH başvurucam gerisi sizde kalitelimi güvenilir mi? ürünün arkasındamı bu mesajdan sonra seçim sizin

monitör almış olarak birisi söylüyorum kutuyu gönderme falan paketlemeleri çok iyi ama tabii ki sıkıntıları orda değil ürünü aldınız daha arızası çıksa ilgilenmiyorlar ben böyle rezalet firma görmedim adamları günlerdir arıyorum bakan yok ürünümü benim kutusunu güzel paketlemişler ama monitör kırık geldi adamlara foto atıyorum kullanıcı hatası diyorlar şuan THH başvurucam gerisi sizde kalitelimi güvenilir mi? ürünün arkasındmaı bu mesajdan sonra seçim sizin
yani alacağım ürün en ucuz orada oldugu ıcın, ekonomik durumumdan dolayı burayı tercih etmek zorundayım. En azından şansımı denemek isterim.

8 ekim 2021 tarihinde piyasası 8 bin tl olan asus dual rx 6600 xt ekran kartını 7bin tl ye satın almıştım o tarihten beri sıkıntısız kullanıyorum.

yani alacağım ürün en ucuz orada oldugu ıcın, ekonomik durumumdan dolayı burayı tercih etmek zorundayım. En azından şansımı denemek isterim.
ürünü sadece satarlar sonra daha ilgilenmezler sinir krizi geçirmek istiyorsanız alın adamların temsilcileri bile hayır gelmiyor

ürünü sadece satarlar sonra daha ilgilenmezler sinir krizi geçirmek istiyorsanız alın adamların temsilcileri bile hayır gelmiyor
Haklılık payın var. Technopatta da müşteri temsilcisi ve ürünün arızası ile ilgilenme gibi sıkıntıları varmış

14 mart tarihinde sistem aldım 2 günde geldi sistemde şuana kadar hiçbir sıkıntı yok güvenebilirsin

Haklılık payın var. Technopatta da müşteri temsilcisi ve ürünün arızası ile ilgilenme gibi sıkıntıları varmış
burdaki insanlar ürünlerinde problem yaşamadığı için güvenilir diyorlar ki haklılar ama iş garanti sürecine girdiğinde ne olduklarını anlıyorsun tavsiyem paranı birazdaha beklet arttır başka yerden al

Galiba dediğin gibi. Ürünü aldıktan sonra arızası çıkarsa sıçtık demektir. Ha oldu ki düzgün, sıfır bir ürün geldi, garantisi yok veya arızası oldugunda herhangi bir şekilde arızasını gideremeyeceğimiz anlamına geliyor.
Post automatically merged:

burdaki insanlar ürünlerinde problem yaşamadığı için güvenilir diyorlar ki haklılar ama iş garanti sürecine girdiğinde ne olduklarını anlıyorsun tavsiyem paranı birazdaha beklet arttır başka yerden al
Evet haklısın garantisi yokmuş gibi sıfır ürün almış oluyoruz. Fakat çare yok biraz bekleye bekleye sıkıldım artık. Sürekli bir şeylerin indirimini kovalamak, berbat ekonomide doları takip etmek, gibi gibi şeylerden usandım artık.

Galiba dediğin gibi. Ürünü aldıktan sonra arızası çıkarsa sıçtık demektir. Ha oldu ki düzgün, sıfır bir ürün geldi, garantisi yok veya arızası oldugunda herhangi bir şekilde arızasını gideremeyeceğimiz anlamına geliyor.
hocam tanıdığınız bilgisayarcı felan varsa onlara yaptırtınız herhangi bir bilgisayarci bunların garanti servisinden daha ilgili çok ciddiyim gamegarajın ismi var iş ciddiye binince suç atarlar almayın aldırtmayın.

hocam tanıdığınız bilgisayarcı felan varsa onlara yaptırtınız herhangi bir bilgisayarci bunların garanti servisinden daha ilgili çok ciddiyin gamrgarajın ismi var iş ciddiye binince suç atarlar almayın aldırtmayın.
Dostum ben sadece ekran kartı almayı düşünüyorum buradan. Zamanında tanıdığım bilgisayarcı vardı. Fakat artık daha garanti bir işte düzenli olarak çalışıyor.

Geri