Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,204
Gerçekten güzel bir fırsatmış.
Merhaba, sipariş durumunuz ne olarak gözüküyor? Benimkisi henüz kargo aşamasına gelmiş değil.
Arkadaşımda aldı o da bekliyor. 4 gün sonra sipariş onaylandı. Vatan Computer çok hızlı çalışıyor maaşallah
Bende de aynı şekilde müşteri hizmetlerine whatsapp üzerinden sordum ''Değerli müşterimiz, ürünün kurulum işlemi tamamlandıktan sonra kargoya teslim edilecektir.'' dendiKredi Kartım olmadığı için havale ile sipariş etmiştim o gün hemen sipariş ettikden sonra ATM ye para yatırmaya gittim saat 22:03 gibi ATM den parayı gönderdim sonraki gün havale onay aldı ve ondan sonra siparişiniz onaylandı yazıyor 2 günden beri hiç bir gelişme yok
halen kargolanmadı. iptal edeceğim bu gidişle. hazırlanıyor bile yazmıyor. sadece onaylandı.Bende de aynı şekilde müşteri hizmetlerine whatsapp üzerinden sordum ''Değerli müşterimiz, ürünün kurulum işlemi tamamlandıktan sonra kargoya teslim edilecektir.'' dendi
Müşteri hizmetleri de berbat, firması da berbat inşallah ürünler sağ salim gelir.halen kargolanmadı. iptal edeceğim bu gidişle. hazırlanıyor bile yazmıyor. sadece onaylandı.
çok iyi bi fiyattı ama kendin bilirsin dostum
1 hafta oldu ya. az değil. hazırlanıyor durumunda bile değil. ne zaman gelecek bu ürün? harbiden muammaMüşteri hizmetleri de berbat, firması da berbat inşallah ürünler sağ salim gelir.
ADSHIOSDAGT8IOASHIPDASĞDASASPKD amazon hariç tüm sitelerin müşteri temsilcisi de altyapısı da berbat abdullah bi sistem çıkarıyo itopya çöküyoMüşteri hizmetleri de berbat, firması da berbat inşallah ürünler sağ salim gelir.
ne ka güzel ne ka güzel
Şahsen şaşırtmadıNEEEEE![]()
iptal etme aynı fiyata ne zaman kargo gelirse ben senden alırımhalen kargolanmadı. iptal edeceğim bu gidişle. hazırlanıyor bile yazmıyor. sadece onaylandı.