❌İndirim Bitti! VATAN 3060 Tİ SİSTEM 14.799TL

Gerçekten güzel bir fırsatmış.

Merhaba, sipariş durumunuz ne olarak gözüküyor? Benimkisi henüz kargo aşamasına gelmiş değil.

Arkadaşımda aldı o da bekliyor. 4 gün sonra sipariş onaylandı. Vatan Computer çok hızlı çalışıyor maaşallah

Kredi Kartım olmadığı için havale ile sipariş etmiştim o gün hemen sipariş ettikden sonra ATM ye para yatırmaya gittim saat 22:03 gibi ATM den parayı gönderdim sonraki gün havale onay aldı ve ondan sonra siparişiniz onaylandı yazıyor 2 günden beri hiç bir gelişme yok
Bende de aynı şekilde müşteri hizmetlerine whatsapp üzerinden sordum ''Değerli müşterimiz, ürünün kurulum işlemi tamamlandıktan sonra kargoya teslim edilecektir.'' dendi

Bende de aynı şekilde müşteri hizmetlerine whatsapp üzerinden sordum ''Değerli müşterimiz, ürünün kurulum işlemi tamamlandıktan sonra kargoya teslim edilecektir.'' dendi
halen kargolanmadı. iptal edeceğim bu gidişle. hazırlanıyor bile yazmıyor. sadece onaylandı.

Müşteri hizmetleri de berbat, firması da berbat inşallah ürünler sağ salim gelir.
ADSHIOSDAGT8IOASHIPDASĞDASASPKD amazon hariç tüm sitelerin müşteri temsilcisi de altyapısı da berbat abdullah bi sistem çıkarıyo itopya çöküyo :)

Umm..

1649031939505.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye