Turk Telekom-Vodafone Mobil Geçiş Süreci

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Kısa bir süreç.
Ben TT faturalıda idim. Taahhüt bittiğinde Vodafone'a geçiş için başvurdum. 5 gün geçti mesaj gelmedi. Biz de herhalde gittiğimiz yer ilgilenmedi dedik başka şubeden başvurduk. O da olmadı. Kayıt oluşturuldu.
Müşteri hizmetleri şunu dedi :

"Efendim X operatörü faturalısından Vodafone faturasıza geçişler sistem tarafından iptal edilebilmektedir. Vodafone faturalıya geçebilirsiniz veya X faturasıza geçip öyle geçiş başvurusu sağlayabilirsiniz. "

Babam da Türk Telekom'u aradı faturasıza geçmek için. Müşteri hizmetleri "nedeniniz nedir memnun kalmadınız mı" falan sordu. Babam durumu anlattı. Efendim isterseniz size özel faturalı kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz. Babam sordu "bu hat için ne paketleri var". Müşteri hizmetleri de demez mi efendim size özel 1000 DK SMS 8 GB internet 40 10 GB 44 lira. Babam da yapıştırrrdı 10 GB a geçelim lütfen.

Noldu sonuç olarak Vodafone müşteri kaybetti, TT bu adımıyla müşterisini elinde tuttu.

Ben tt de taahhütüm bitince Turkcell mağazasına gidip direk geçtim

Ben de şimdi Vodafonedan TTye geçeceğim bakalım 10gb için ne fiyat çekecekler

Normalde 10 GB 60 TL falan ama müşteriyi 1 yıl daha elde tutmak için 44 TL fiyat sundular.
Vodafoneu arayayım önce güzel fiyat vermezseler geçiyorum derim yaparlar indirim. Yoksa Turktelekom yapar bi güzellik 1 yıl taahhüt 40tl 10gb vardı sağlık çalışanı özel onu alabilirim iyi fiyat gibi

Türk telekom'un diğer operatörlere göre daha uygun..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,279
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri