2K Monitör tavsiyesi

melihv48

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Bütçe
3100
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımın ekranı 23 inç Full HD 60hz TN panel. Bakış açısı ve renkler tn panelde çok kötü ve 60hz olduğu için monitör almaya karar verdim. 2K Ekran istiyorum şu 2 monitör aklıma yattı;
1- https://www.hepsiburada.com/huawei-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.91.8
2- https://www.amazon.com.tr/dp/B08DKZ...e=380333&creativeASIN=B08DKZYFYY&linkCode=asn (Arada amazon 3000'e düşürüyor prime'da)
Huawei ile çok inceleme bulamadım. Acer hoşuma gitti ama çok blur sorunu falan var yazmışlar tereddütte kaldım. Bunlardan hangisi veya önerisi olan varmıdır ?

Bu bütçede zaten çok fazla seçeneğiniz yok. IPS olduğu için Huawei daha iyi olur diye düşünüyorum. Zaten 2k monitörde FPS oyunları oynamazsınız sanırım o yüzden Va panel de çok sorun olmaz. Yani acer de alınabilir ama bence gerek yok 250 TL fazla para vermeye.

Bu bütçede zaten çok fazla seçeneğiniz yok. IPS olduğu için Huawei daha iyi olur diye düşünüyorum. Zaten 2k monitörde FPS oyunları oynamazsınız sanırım o yüzden Va panel de çok sorun olmaz. Yani acer de alınabilir ama bence gerek yok 250 TL fazla para vermeye.
FPS tarzı arada bir valo ve Apex giriyorum. Hikayeli oyunlarda blur olacağını sanmıyorum ama ister istemez korkuyor insan bu kadar kötümüdür diye :)

Ekran kartın nedir ? Kaliteli bir Fullhd monitör de alabilirsin. O zaman ben Huawei tercih et derim hem daha ucuz hem IPS.

Bu arada kendi sitesinde VA yazıyor

Bu arada kendi sitesinde VA yazıyor
Evet onu gördüm çok kafa karıştırıyor o yüzden Acer bir tık daha iyi gibi

Bilemiyorum dostum ya yanlış yönlendirmeyeyim benim tercihim IPS panelden yana olur ama fazla bütçe yoksa kaliteli bir Va panel de alınabilir. Kullanıcı yorumlarına güvenmekten başka çare yok ve youtuba incelemeleri varsa ona da bakabilirsiniz.

Bilemiyorum dostum ya yanlış yönlendirmeyeyim benim tercihim IPS panelden yana olur ama fazla bütçe yoksa kaliteli bir Va panel de alınabilir. Kullanıcı yorumlarına güvenmekten başka çare yok ve youtuba incelemeleri varsa ona da bakabilirsiniz.
Hocam açıkçası benim de IPS alasım var. Olmadı satıcıya IPS mi diye sorup, Huawei alırım. IPS değilse geri iade ederim. Cevaplarınız için teşekkürler :).

Kaliteli bir 144-165hz FHD IPS monitör de düşünebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,782
Üyeler
184,979
Son üye
yufuxs
Geri