Xbox Konusunda Yardim!!!

priwchu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Arkadaşlar bi ilan buldum arkadaşa hediye gelmiş.garanti belgesi falan herşeyi tam fakat faturası yok hediye olduğu için. Garantide falan sorun çıkarmı ?

Genel olarak çıkmaz ama ne kadar garantisi olduğunu sorgulaman lazım.

Genel olarak çıkmaz ama ne kadar garantisi olduğunu sorgulaman lazım.
Hocam sıfır kapalı paket.ne yapmalıyım sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani daha garantisi bile başlamamış.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Microsoft tan garantisine bakabilirsin 1-2 ay önceden başlamış olabilir ben aldığımda öyleydi fatura tarihi önemli.

Microsoft tan garantisine bakabilirsin 1-2 ay önceden başlamış olabilir ben aldığımda öyleydi fatura tarihi önemli.
Hocam birde adam dediki bunu microsoft garantisinr kaydetmen lazım ki 2 yıl garantisi başlasın.o olay nasıl oluyor?

eğer fatura yoksa garantide birkaç ay sapma olabiliyor bendeki cihaz öyle.faturasıda varda uğraşmadım düzeltmeye.kapalı kutuysa al geç çok detaylara takılma.

Arkadaşlar bi ilan buldum arkadaşa hediye gelmiş.garanti belgesi falan herşeyi tam fakat faturası yok hediye olduğu için. Garantide falan sorun çıkarmı ?
Cihazın arka kısmındaki seri numarası ile müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yaptırabilirsin.

Cihazın arka kısmındaki seri numarası ile müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yaptırabilirsin.
Hocam ben şimdi xbox ı kurucam.
eğer fatura yoksa garantide birkaç ay sapma olabiliyor bendeki cihaz öyle.faturasıda varda uğraşmadım düzeltmeye.kapalı kutuysa al geç çok detaylara takılma.
Ondan sonra micrsosoft hesabıma ekliyince direk garantisi başlıycak dimi(hocam birde bilgisizligimin kusuruna bakmayın ilk defa xbox alıyorum)

Xbox sries s mi ? Cihaz açılmadıysa sıfırsa alabilirsin

Xbox sries s mi ? Cihaz açılmadıysa sıfırsa alabilirsin
Hocam arkadaş bi yarışmadan kazanmış.sıfır açılmamış kutu.daha garantisi bile başlamamış.garanti belgesi flan herşeyi tam fakat faturası yok yarışmadan kazandığı için. Sorun olur mu?

Hocam arkadaş bi yarışmadan kazanmış.sıfır açılmamış kutu.daha garantisi bile başlamamış.garanti belgesi flan herşeyi tam fakat faturası yok yarışmadan kazandığı için. Sorun olur mu?
Olmaz bazıları fatura sorabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,541
Üyeler
198,583
Son üye
Etoo0*
Geri