IOS Virüs nasıl silinir?

Bence bir telefona virüs bulaştıysa en sağlıklı ve kesin yöntem formattan geçer hocam 🥲

Bence bir telefona virüs bulaştıysa en sağlıklı ve kesin yöntem formattan geçer hocam 🥲

Hocam kolayca yapabileceğim bir şeyden bahsediyorum ben. Evet format atmakta kolay fakat işletim sistemini kurmak için bellek ve cihazı bozma ihtimalim var. Ben ayarlardan kolayca yapılabilecek ve hiç olmasa %80 işe yarayacak bir şeyden bahsetmiştim.

Hocam kolayca yapabileceğim bir şeyden bahsediyorum ben. Evet format atmakta kolay fakat işletim sistemini kurmak için bellek ve cihazı bozma ihtimalim var. Ben ayarlardan kolayca yapılabilecek ve hiç olmasa %80 işe yarayacak bir şeyden bahsetmiştim.
Yüzdelik kısmını bilemem ama diğer şekil kurtulabileceğini sanmıyorum. Ki ben olsam içim hiç rahat etmez. Düşünsene yazışmaların, resimlerin, banka uygulamaların , hesapların vs uzar gider bu bunlara birilerinin erişimi kısıtlıda olsa var olduğunu 🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dip Not; Şahsi düşüncem bu (polemik yaratmak değil amaç)

kanka İphone'a virüs sokmayı nasıl becerdin be :D

Aynen öyle, JB yoksa iOS'a girebilecek tek virüs takvim virüsüdür, onu sokmak için de biraz emek vermek lazım yani önünüze çıkan her şeye tıklamıyorsanız sokamazsınız.

Telefonu bugün 3 defa tamamen sıfırladım, iCloud hesabı değiştirdim, hiçbir yedek yüklemedim. Korunmak için daha neler yapılabilir?

Geri