Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
İphone’da kolayca yapabileceğim ve %100 tüm virüsleri silicek bir yöntem bilen varmı.
Hocam kolayca yapabileceğim bir şeyden bahsediyorum ben. Evet format atmakta kolay fakat işletim sistemini kurmak için bellek ve cihazı bozma ihtimalim var. Ben ayarlardan kolayca yapılabilecek ve hiç olmasa %80 işe yarayacak bir şeyden bahsetmiştim.Bence bir telefona virüs bulaştıysa en sağlıklı ve kesin yöntem formattan geçer hocam
Yüzdelik kısmını bilemem ama diğer şekil kurtulabileceğini sanmıyorum. Ki ben olsam içim hiç rahat etmez. Düşünsene yazışmaların, resimlerin, banka uygulamaların , hesapların vs uzar gider bu bunlara birilerinin erişimi kısıtlıda olsa var olduğunuHocam kolayca yapabileceğim bir şeyden bahsediyorum ben. Evet format atmakta kolay fakat işletim sistemini kurmak için bellek ve cihazı bozma ihtimalim var. Ben ayarlardan kolayca yapılabilecek ve hiç olmasa %80 işe yarayacak bir şeyden bahsetmiştim.
Jailbreak yoksa virüs girmemiştir, giremez. Virüs girdiğini düşündürten nedir?İphone’da kolayca yapabileceğim ve %100 tüm virüsleri silicek bir yöntem bilen varmı.
Bazen reklamlara tıklamak, linklern boş olması düşündürüyor.Jailbreak yoksa virüs girmemiştir, giremez. Virüs girdiğini düşündürten nedir?
Kötü niyetli linkler.kanka İphone'a virüs sokmayı nasıl becerdin be![]()
Virüs yoktur telefonunuzda. O kadar basit değil.Bazen reklamlara tıklamak, linklern boş olması düşündürüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü niyetli linkler.
Olmuyorki yükleyeyim. Birkaç tane var onlarlada sadece wi fi’ı tarayabiliyorsun.İos ta antivirüs uygulaması yok mu?