DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
Aa, aynen o da 2k'ymış. Ben Revin attığı linke bakıyormuşum. o zaman Monsterda gayet mantıklı.Monster da 2k o zaman oda WQHD
Aa, aynen o da 2k'ymış. Ben Revin attığı linke bakıyormuşum. o zaman Monsterda gayet mantıklı.Monster da 2k o zaman oda WQHD
300 hz çok idealı 300 fps kaç oyunda alabilirim ki 300 hz ekranın 300 fps almasakta bir etkisi vardır şüphesiz 165 hz 2 k daha çok kullanışlı gibi geliyor daha dengeli bide windows 11 veriyorBunu alsana direkt?
Tulpar T7 V25.1.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T7 gaming laptop modelleri üst düzey donanımsal özellikleri ile adeta bir canavar. Hayalini kurduğunuz performansa Tulpar T7 oyun bilgisayarları ile kavuşun!www.monsternotebook.com.tr
Bide şunu söylemeyi unuttum benim 32 inc lik bir monitörüm var 144 hz 2k ona takıp oynamayı düşünüyorum dışarda tatilde falan anca laptop ekranını kullanırım o zamanda çözünürlük daha önemli gibi film falan izlerimBunu alsana direkt?
Tulpar T7 V25.1.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T7 gaming laptop modelleri üst düzey donanımsal özellikleri ile adeta bir canavar. Hayalini kurduğunuz performansa Tulpar T7 oyun bilgisayarları ile kavuşun!www.monsternotebook.com.tr
Attığım model MSI kasa steelseries klavye ve 240w adaptör ile geldiği için onerdim300 hz çok idealı 300 fps kaç oyunda alabilirim ki 300 hz ekranın 300 fps almasakta bir etkisi vardır şüphesiz 165 hz 2 k daha çok kullanışlı gibi geliyor daha dengeli bide windows 11 veriyor
Post automatically merged:
Bide şunu söylemeyi unuttum benim 32 inc lik bir monitörüm var 144 hz 2k ona takıp oynamayı düşünüyorum dışarda tatilde falan anca laptop ekranını kullanırım o zamanda çözünürlük daha önemli gibi film falan izlerim
Hocam eyw saolasın aklımın bir köşesinde yer edindiAttığım model MSI kasa steelseries klavye ve 240w adaptör ile geldiği için onerdim
Hocam çok ısınıyormuş technopat da incelemesine baktım warzone da 100 dereceleri görmüş bide fps ortalaması 85 buda azAttığım model MSI kasa steelseries klavye ve 240w adaptör ile geldiği için onerdim
Niyeikiside gayet kaliteli laptoplar ama benim tercihim monsterden yana olurdu
daha güzel duruyor ekranı daha iyi