Hocam bu Monster modelini ilk defa görüyorum yeni bir model mi?
Hocam bu Monster modelini ilk defa görüyorum yeni bir model mi?
Hocam bende ilk defa gördüm ve diğer modellerine göre daha avantajlı bide incelemeleri falan olsa keşkeHocam bu Monster modelini ilk defa görüyorum yeni bir model mi?
Sende ABRA A5 olduğu için sorun yaşıyorsun. Tulpar kasalar kaliteli kasalar. Abralar öyle değil. Abralar direkt kötü kalite Clevo kasalar iken,Technopat hocam. Bende abra a5 var soğutması, limit olduğu için ekran kartı 75 üstüne pek çıkmıyor, işlemci 70-85 aralarında dolanıyor hep.
Kullandıkları tulpar modellerini öğrenebilir miyim? ve yaşadıkları sorunları mümkünse.Hocam tulpar kullanan arkadaşlarımda var, onlarda sorun yaşıyor.
Hocam ben 17.2 sürümünü tulpar sanıyordum abra imiş kusura bakmayın.Kullandıkları tulpar modellerini öğrenebilir miyim? ve yaşadıkları sorunları mümkünse.
Meraktan soruyorum.
Soğutması iyi midir?Sende ABRA A5 olduğu için sorun yaşıyorsun. Tulpar kasalar kaliteli kasalar. Abralar öyle değil. Abralar direkt kötü kalite Clevo kasalar iken,
Tulpar serisi Tongfang kasalar. Forumda kimseye Abra önermem, ama herkese Tulpar öneririm.
Bana göre Lenovodan daha iyidir.
Sizin attığınız Tulpar'da Tongfang kasa. ben olsam alırdım.
Evet iyidir. laptop olduğu için yine bir Desktop soğutması beklemeyin. ama diğer modellere nazaran 90 derece üstü görmez denilebilir.Soğutması iyi midir?
WQHD tam olarak neEvet iyidir. laptop olduğu için yine bir Desktop soğutması beklemeyin. ama diğer modellere nazaran 90 derece üstü görmez denilebilir.
Ama Lenovo daha mantıklı olacaktır bu iki seçim arasından. hem daha ucuz hem de WQHD.
2k ekranWQHD tam olarak ne
2K.WQHD tam olarak ne
Monster da 2k o zaman oda WQHD2K.
Pixeller 1920X1080 yerine, 2560X1440. bu da daha iyi bir görüntü sunuyor.