2.5mbiçindeki boş şeyleri silebilirsin
Riot games klasörü valo 22gb lol Bi o kadariçinde oıyun falan hiç bir şey yok anlamadığım şekilde sadece windos ve amd var ama neden bu kadar doluAlıntıyı görüntüle
valoyu d ye aldım şuan sadece 381 mb var nasıl oluyorsa anlaıdmRiot games klasörü valo 22gb lol Bi o kadar
Disk temizleme yapın, temizlerken sistem dosyalarını temizle seçeneğini seçin. Açılan yerden tümünü seçip temizleyin.
yaptım onuda yaptım ama 22mb falan gitti 3 tane boş yer silme uygulamalası kullanıyorum ama en fazla 1 gb siliyo üçü toplam ve her geçen gün alan daha azalıyo ne yapıcam bilmiyorrum
böyle bişi çıktıwiztree ile bakın
evet bende anlamadım bu arada siz amd mi intel mi kullanıyorsunuzAMD dosyasının içine bir bakın. çok yer kaplıyor.
C nin içindeki amd klasörünün içindeki sürücü güncelleştirme dosyalarını silin orası baya dolmuştur hani ekran kartı güncelliyorsun ya orda atık kalıyor onları sil ( bende 10gb arkadaşta 20gb vardı diye hatırlıyorum)SSD'ime her gün bakıyorum ve her geçen gün daha fazla doluyor ssdlerin %85 ve üstü dolduğunda pc yavaşlıyormuş ve benimkide windosu açarken vs yavaşladı ne yapabilirim lütfen yardım edinAlıntıyı görüntüle