Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 - 6.754 TL

Mr Sayar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
538
Konusu açıldı mı bilmiyorum aradım ancak bulamadım. Akakçede en ucuz fiyat şu anda bu ve satıcısı Amazon.com.tr, Gaming gen 6.000 TL den satmıştı ancak bunun avantajı peşin fiyatına taksitli alabilirsiniz.

Fiyata olumsuz yorum yapacak arkadaşlara önceden yazayım, fiyatlar daha da düşer mi bilmiyorum ancak hem Amazon Türkiye satıcılı hem de peşin fiyatına taksitli olunca belki birilerinin işine gelir, ihtiyacı görülür diye paylaşıyorum. 2. elleri bile 6000-7000 TL arasında sarı sitede, sıfır taksitli kart mantıklı geldi. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konusu açıldı mı bilmiyorum aradım ancak bulamadım. Akakçede en ucuz fiyat şu anda bu ve satıcısı Amazon.com.tr, Gaming gen 6.000 TL den satmıştı ancak bunun avantajı peşin fiyatına taksitli alabilirsiniz.

Fiyata olumsuz yorum yapacak arkadaşlara önceden yazayım, fiyatlar daha da düşer mi bilmiyorum ancak hem Amazon Türkiye satıcılı hem de peşin fiyatına taksitli olunca belki birilerinin işine gelir, ihtiyacı görülür diye paylaşıyorum. 2. elleri bile 6000-7000 TL arasında sarı sitede, sıfır taksitli kart mantıklı geldi. İyi forumlar.

Bu Pulse modeli alınır mı 6600'ün. İyi midir?

Bu Pulse modeli alınır mı 6600'ün. İyi midir?
Ortalamanın bi tık üstü, ne iyi ne kötü.

Bütçen varsa Powercolor fighter veya XFX' e yönel. Tavsiyem Fighter.

6600 de iyi kart XT olanda kötü.

Pulse ise tam tersi 6600 de kötü XT de iyi.
Powercolor fighter bu kartın belleklerinde termal pad yok (!). Sapphire daha iyi. (Termal pad var !)

Son düzenleme:
Bütçen varsa Powercolor fighter veya XFX' e yönel. Tavsiyem Fighter.

6600 de iyi kart XT olanda kötü.

Pulse ise tam tersi 6600 de kötü XT de iyi.
Farklı bir seçenek olacak ama, Palit Rtx 3060 Dual nasıl bir karttır?

Farklı bir seçenek olacak ama, Palit Rtx 3060 Dual nasıl bir karttır?
Kaliteli bir karttır, bir arkadaşıma yayın için hazır kasa almıştık, bu kart var içinde 8 aydır sorunsuz kullanıyor.

Powercolor fighter bu kartın belleklerinde termal pad yok.
Hayır var.
1649809974754.png

Son 2 haftadır aralıksız bakıyorum en güzel fiyat diyebilirim. ( Vade farksız 6 taksitle) geçen itopyada 5 taksitle vardı 6700 e.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri