🔥İndirim RTX 3060 GAMİNG OC 8000 TL KOŞŞŞŞŞŞ

sana mı soracağım? resimde detaylar ztn mevcut linkte de gaming oc 3060 yazmısım? gigabyte oldugunu anlayamıyor musun ?
Marka model belirtmen lazım!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam faydalanın diye konu açıyor başlık marka model önemli mi o kadar...
Aynen önemli bende konu açarken arkadaş boş boş çöp konu yazıyordu her konuma indirimli ürünler hepside.

sana mı soracağım? resimde detaylar ztn mevcut linkte de gaming oc 3060 yazmısım? gigabyte oldugunu anlayamıyor musun ?
Dostum, forum kurallarında başlığı detaylı yazmamız isteniyor. Arkadaş uyarı almayın diye demiş.

İndirim mükemmel.

Dostum, forum kurallarında başlığı detaylı yazmamız isteniyor. Arkadaş uyarı almayın diye demiş.

İndirim mükemmel.
Arkadaş zamanında çok çöp yazdı konuma şimdi yazmıyor :) uyarımı yedi ne indirimli idi her paylaştığım konu troll hesap bu GS.

İndirim mükemmel.
hocam rtx 3060 gaming oc yazdım ztn :') gaming oc ztn gigada var ya :/ artık bilsin millet yani ..s.s

İndirim mükemmel.
bide sizin konusma tarzınızla , o 🦧 arkadaşa bakın :)

''ÇÖP'' yazmak forumda kurallara aykırıdır dostum. Haberin olsun.
Farkında isen ben birçok konu açıyorum indirim gördükce veya bir başkasının konusunu hiçbirine çöp yazmadım ama gs arkadaş troll olduğu için her konuma çöp yazdı sanırım uyarı yedi şimdi yazmıyor 😂

''ÇÖP'' yazmak forumda kurallara aykırıdır dostum. Haberin olsun.
Ve hala konu başlığını düzeltmedi :)

Tartışmaya gerek yok, Gigabyte olduğunu yazmaması hata tabi de yine de başlığın %70 i ni yazmış içeriğin.
Bazen bazı konulara bakıyorum sadece 1 2 kelime başlık yazmış içerik ile alakasız filan.

Son düzenleme:
hocam rtx 3060 gaming oc yazdım ztn :') gaming oc ztn gigada var ya :/ artık bilsin millet yani ..s.s

bide sizin konusma tarzınızla , o 🦧 arkadaşa bakın :)
Hakedene hakettiği gibi davranıyorum! 🤔

Farkında isen ben birçok konu açıyorum indirim gördükce veya bir başkasının konusunu hiçbirine çöp yazmadım ama gs arkadaş troll olduğu için her konuma çöp yazdı sanırım uyarı yedi şimdi yazmıyor 😂

Ve hala konu başlığını düzeltmedi :)
ne dert edindin bilader ya adam ne güzel indirim paylaşmış git yöneticilere ilet şikayetini

Tartışmaya gerek yok, Gigabyte olduğunu yazmaması hata tabi de yine de %70 i ni yazmış.
Bazı konulara bakıyorum sadece 1 2 kelime başlık yazmış içerik ile alakasız filan.
Benim yazdığımda bir şey yok uyarıyorum arkadas gs olan sanami sorcam diyor ;) troll hesap.

Geri