OnurGs1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 281
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yazdım ztn gaming oc 3060Adam faydalanın diye konu açıyor başlık marka model önemli mi o kadar...
hocam yazdım ztn gaming oc 3060Adam faydalanın diye konu açıyor başlık marka model önemli mi o kadar...
Marka model belirtmen lazım!sana mı soracağım? resimde detaylar ztn mevcut linkte de gaming oc 3060 yazmısım? gigabyte oldugunu anlayamıyor musun ?
Aynen önemli bende konu açarken arkadaş boş boş çöp konu yazıyordu her konuma indirimli ürünler hepside.Adam faydalanın diye konu açıyor başlık marka model önemli mi o kadar...
teslimat tarihi değişti8 k idi ztn hocam hemde 3 fanlı + 19-21 nisan teslimat ...bence kacırmayın
Dostum, forum kurallarında başlığı detaylı yazmamız isteniyor. Arkadaş uyarı almayın diye demiş.sana mı soracağım? resimde detaylar ztn mevcut linkte de gaming oc 3060 yazmısım? gigabyte oldugunu anlayamıyor musun ?
Arkadaş zamanında çok çöp yazdı konuma şimdi yazmıyorDostum, forum kurallarında başlığı detaylı yazmamız isteniyor. Arkadaş uyarı almayın diye demiş.
İndirim mükemmel.
hocam rtx 3060 gaming oc yazdım ztn :') gaming oc ztn gigada var ya :/ artık bilsin millet yani ..s.sDostum, forum kurallarında başlığı detaylı yazmamız isteniyor. Arkadaş uyarı almayın diye demiş.
İndirim mükemmel.
bide sizin konusma tarzınızla , oDostum, forum kurallarında başlığı detaylı yazmamız isteniyor. Arkadaş uyarı almayın diye demiş.
İndirim mükemmel.
''ÇÖP'' yazmak forumda kurallara aykırıdır dostum. Haberin olsun.Arkadaş zamanında çok çöp yazdı konuma şimdi yazmıyoruyarımı yedi ne indirimli paylaştığım her konya çöp dedi troll hesap bu GS.
Farkında isen ben birçok konu açıyorum indirim gördükce veya bir başkasının konusunu hiçbirine çöp yazmadım ama gs arkadaş troll olduğu için her konuma çöp yazdı sanırım uyarı yedi şimdi yazmıyor''ÇÖP'' yazmak forumda kurallara aykırıdır dostum. Haberin olsun.
Ve hala konu başlığını düzeltmedi''ÇÖP'' yazmak forumda kurallara aykırıdır dostum. Haberin olsun.
Hakedene hakettiği gibi davranıyorum!hocam rtx 3060 gaming oc yazdım ztn :') gaming oc ztn gigada var ya :/ artık bilsin millet yani ..s.s
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide sizin konusma tarzınızla , oarkadaşa bakın
![]()
ne dert edindin bilader ya adam ne güzel indirim paylaşmış git yöneticilere ilet şikayetiniFarkında isen ben birçok konu açıyorum indirim gördükce veya bir başkasının konusunu hiçbirine çöp yazmadım ama gs arkadaş troll olduğu için her konuma çöp yazdı sanırım uyarı yedi şimdi yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve hala konu başlığını düzeltmedi![]()
Benim yazdığımda bir şey yok uyarıyorum arkadas gs olan sanami sorcam diyorTartışmaya gerek yok, Gigabyte olduğunu yazmaması hata tabi de yine de %70 i ni yazmış.
Bazı konulara bakıyorum sadece 1 2 kelime başlık yazmış içerik ile alakasız filan.