itopya fiyatların uçması

kriga

80+
Reaksiyon skoru
8
dün itibarıyla doğum günü indirimlerini bitirdiler ve alacağım hazır sistem dahil herşeyin fiyatı uçtu itopya sık sık indirim yapar mı yoksa farklı bir siteye mi yöneleyim bekleyeyim mi itopya indirim sıklığı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

İnceHesap Gaming gecesini takip etmen güzel indirimler oluyor ben sistemimi oradan dizdim 4K gibi bir tutması gereken sistem 3.1K ya denk geldi

Dolar Artışından Dolayı Fiyatlar Değişir

daha çok uçar incehesap indirimlerini kovalayın akakçe yi takip edin istedeğiniz modellerde.

Sitelerin suçu yok ki, ekonomi batık.

İncihesap cuma günlerini bekleyin bu dolar kurunda fazla indirim olmaz.

Fiyatları uçuran yok ki. Kur yerinde durmuyor, dolar 6,77 civarında. :((((

Bende alacaktım ama dolar son yılların en yüksek seviyesinde biraz beklemekte yarar var

6.200e kasa bakıyordum 1 hafta içinde 500 lira arttı neredeyse. Dolar artınca anında zam yapıyolar da, düştüğü zaman anında indirip yapacaklar mı ?

6.200e kasa bakıyordum 1 hafta içinde 500 lira arttı neredeyse. Dolar artınca anında zam yapıyolar da, düştüğü zaman anında indirip yapacaklar mı ?

Dolar düştüğünde asla indirim yapmazlar, ancak bariz 1 tl , 2 tl düşerse yaparlar. Mesela benzin 7 tl bandında gezerken 5 lere geldi, dünya genelinde petrol fiyatları keskin düştü mecbur düşürdüler :) Bu sefer de vergiye zam yaptı devlet.

Geri