Mantığın uyuşuyor mu hiç bi etrafına bak dünyada neler oluyor süper güç dedikleri abd çöküyor sence fiyatların yükselmesi neden araştır birazSitelerin suçu yok ki, ekonomi batık.
Tamamda son dönemden bahsetmiyorum ki 2013 yılından beri ülkenin ekonomisi çöküşte.Mantığın uyuşuyor mu hiç bi etrafına bak dünyada neler oluyor süper güç dedikleri abd çöküyor sence fiyatların yükselmesi neden araştır biraz
Son bir haftadan bahsediyor konu sahibi ona göre konuşalım lütfen gereksiz algı yaratmaya gerek yokTamamda son dönemden bahsetmiyorum ki 2013 yılından beri ülkenin ekonomisi çöküşte.
Algı yaratmıyorum, dışarıda vergi dahil 200 dolar ürün mesela burda 200 dolar + fahiş vergiler şeklinde 300 dolara tekabül ediyor.Son bir haftadan bahsediyor konu sahibi ona göre konuşalım lütfen gereksiz algı yaratmaya gerek yok
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum fakat ben genel durum için yorum yaptım, görünen köy malesef kılavuz istemez.Bak şöyle bişi var bu konuda haklı olabilirsin olmayabilirsin bişey diyemem ama şuan bu durumlarda bunlar konuşulmaz sadece şu pislikten kurtulduktan sonra gerektiği yerde gerekli şekilde konuşubalirisin insanların kafası karışıyor insanlar devlete karşı isyan eder duruma geliyor sadece sabret şu durumlarda sakin olmalısınız umarım dediklerimi iyi niyetle anlamışsındır Kendine iyi bak sağlıcakla kal Allaha emanet