Neler Yeni

itopya fiyatların uçması

Aliskr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Bence bu aralar bir şey alma her şey pahalı ve dolar yükselişe geçiyor.

Unlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can Çetinkaya
Koranavirüs den dolayı üretim azaldı, fiyatlardaki artış normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
Mantığın uyuşuyor mu hiç bi etrafına bak dünyada neler oluyor süper güç dedikleri abd çöküyor sence fiyatların yükselmesi neden araştır biraz
Tamamda son dönemden bahsetmiyorum ki 2013 yılından beri ülkenin ekonomisi çöküşte.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Dolar çok etki ediyor çoğu site öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
Son bir haftadan bahsediyor konu sahibi ona göre konuşalım lütfen gereksiz algı yaratmaya gerek yok
Algı yaratmıyorum, dışarıda vergi dahil 200 dolar ürün mesela burda 200 dolar + fahiş vergiler şeklinde 300 dolara tekabül ediyor.

Vergi dahil fiyata ekstra vergi ödüyoruz ve yüksek döviz kuru cabası.

Son zamanlarda artış corona sebepli fakat ben diyorum 2013 yılından beri fiyatlar uçuyor zaten sürekli.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Furkan Aykaç
Anladım.

Son düzenleme:

prmdmnn

80+ Bronze
Maalesef ben de gördüm. Itopya'nın fiyatları hakikaten uçtu. Tabii ki de Covid-19'un etkisi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
Bak şöyle bişi var bu konuda haklı olabilirsin olmayabilirsin bişey diyemem ama şuan bu durumlarda bunlar konuşulmaz sadece şu pislikten kurtulduktan sonra gerektiği yerde gerekli şekilde konuşubalirisin insanların kafası karışıyor insanlar devlete karşı isyan eder duruma geliyor sadece sabret şu durumlarda sakin olmalısınız umarım dediklerimi iyi niyetle anlamışsındır Kendine iyi bak sağlıcakla kal Allaha emanet
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum fakat ben genel durum için yorum yaptım, görünen köy malesef kılavuz istemez.

Devleti eleştirmek bir vatandaşlık hakkıdır, yalan ve iftira yok sonuçta.

Eleştirmeden gelişim olmaz.

Top Bottom