18 K gaming laptop önerisi

19.000 TL'ye şu laptobu al.

Kullanan arkadaşım var soğutması da gayet iyi.
Bizde de Lenovo Legion var, gayet memnunuz.

Bu laptobu al 19.000 TL'ye bak keyfine.
sogutma olarak kaç dereceleri görüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçeye sahip çoğu Ekran kartının Watt'ı düşük, yani daha az performans veriyor.
Bu dizüstü modeli diğerlerine nazaran daha iyi.

Ben Acer Nitro'nun kasasından şikayet eden duymadım, forumda alıp şikayetçi arkadaş varsa etiketlerseniz sevinirim.
17.3 inç önereceğiniz bi model var mıdır acaba ?

17.3 inç önereceğiniz bi model var mıdır acaba ?
17.3 Gaming çok zor hocam ya, fazla da tavsiye edilmiyor. Ama bütçe artma şansı varsa
Tulpar T5 V20.3 alabilirsiniz.

Not: 17.3 değil.

17.3 Gaming çok zor hocam ya, fazla da tavsiye edilmiyor. Ama bütçe artma şansı varsa
Tulpar T5 V20.3 alabilirsiniz.

Not: 17.3 değil.
acer nitro 5 in soğutması nasıl hocam kaçları goruyo genel olarak 5 saat cs valo felan oynasam lenovoyla acer arasında kaldım şuan herkes iki markanın aynı modellerini oneriyo 😄

15.6 inç çok küçük değil mi ya taşıması benim için sıkıntı değil canlı canlı bi mağazada hiç 17.3 inclik bi laptopla 15 lige baktın mı acaba bide benim attığım laptoplar nasıl sence hangisini tercih etmeliyim
15.6 al pişman olmazsın ve monstera bulaşma bence.

Selamlar yazılım ve özellikle oyun icin gaming laptop almak istiyorum aklımdakiler ; https://www.vatanbilgisayar.com/del...1400h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-4gb-15-6-w10.html
17.3 inc laptop aslında istiyorum ama geneli hep 30-40 civarında bunlardan hangisi alinir veya sizin başka öneriniz var mıdır teşekkürler
Knk Asus Tuf Gaming Bak Rtx3050-8gb Ram-İ5- 15,6" ekran var 14.300 Hepsiburadada

monstera bulaşma bence.
Kötü marka yoktur iyi model vardır. Yüz kere söyledim yine söyleyeceğim.
Genelleme yapmanız hoş değil. Monster'in çoğu ürünü gayet iyi. Araştırmadan almanız adamların sorunu değil.

Selamlar yazılım ve özellikle oyun icin gaming laptop almak istiyorum aklımdakiler ; https://www.vatanbilgisayar.com/del...1400h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-4gb-15-6-w10.html
17.3 inc laptop aslında istiyorum ama geneli hep 30-40 civarında bunlardan hangisi alinir veya sizin başka öneriniz var mıdır teşekkürler
Kanka bunu al bak rahatına gayet güzel bir bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,474
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri