Corsai̇r Ram Model Sorunu?

DoctV

80+
Reaksiyon skoru
34
2 adet single kit Corsair vengeance rgb pro 8gb ram aldım 1 gün ara ile ikisinin modelide:CMW8GX4M1Z3600C
Sorum şu arkadaşlar anakartların hemen hemen hiçbiri bu ram i desteklemiyor fakat 2x8 gb dual kit şeklinde alınan şu modeli:CMW16GX4M2Z3600C destekliyor acaba yukarıdaki model ile aşağıdaki model aynı mı? 2 li alınınca sadece 16G ve M2 sayıları değişiyor. Herhangi bir fark var mıdır?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anladım hocam peki benim single kitlerde versiyon 3.30 diğer dual olan kitlerde version 3.31 ve bu versiyon uyumlu olarak geçiyor anakartlarda bi sorun olur mu?

pek bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum. eğer bir sorun çıkarsa iade edersiniz zaten.

Sistemi yavaş yavaş topladım hocam o yüzden 2 ay yattı ramler şimdi farkettim bu konuları :(
Post automatically merged:

İade seçeneğim yok şimdilik

bilemiyorum hocam ilk defa ram versiyonu duydum.

Bende ramlerim tuf serisi anakartımda 2666 dan 3600 e çıkamayınca ram konusunda baya bi araştırma yapmak zorunda kaldım hocam yoksa bihaberdim 😄

Bende ramlerim tuf serisi anakartımda 2666 dan 3600 e çıkamayınca ram konusunda baya bi araştırma yapmak zorunda kaldım hocam yoksa bihaberdim 😄
şu corsair ramler çok sıkıntı. alma aldırma.

Hangi marka önerirsiniz hocam işlemci 5600x ekran kartı 6600xt anakart b550tomahawk

Anakartım sorunlu çıktı bu arada onu değiştim geçen gün
Post automatically merged:

Model var mı hocam
3200 MHZ CL 16 olanı al. Overkill yapmak istiyorsan 4000 MHZ CL 18 olanı alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri