Öneri Çift monitör gerekli mi?

Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
Genelde yayıncıları veya tasarımcılar kullanır. böyle bir amacın yoksa gereksiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
fakat ikisini birleştirip tek monitor yapan bir arkadaşım vardı baya fantastik bir şeydi beğenmiştim :D

ben kullandım 27 inch ve 24 inch var ama paneli kırıldı şahsen o kadarda gerekli değil fakat alt tab sorununu kalkması hoş bişe bende fps düşmüyordu rx 570 ile şuan o kart gitti
Demek ki bir işe yarıyormuş.
valla kullandım ne yalan söyliyim :D Yayın yapmıyorsan hiç gereği yok
Size bu konuda katılmıyorum. Bir monitörde bir şey yaparken diğerinde başka bir şey yapabilme çok büyük bir avantaj.
Bende var çünkü ekran kartına ekstra yük bindiriyor :) O yüzden gereksiz.

Soracak olursan. Zamanında ve arada yayın yapıyorum ve kullanmadığım zamanlar 2.Monitör FULL kapalı.
Ekran kartınız ne ki bu kadar çok "yük bindiriyor" hocam?
e arkadaşım napıcaksın 2 ekranı birleştirip tek ekran mı yapıcaksın he öyle daha keyifli diyorsan sana kalmış
Dostum kullanmadıysan onu anlayamazsın işte. İki ekranı birleştirme değil işte olay, iki ekranda da farklı şeyler yapabilme diyorum.
Oyun geliştiriyor ve aynı anda bilgisayar üzerinden çizim yapıyorum, 24 inç monitöre geçmeme rağmen aşırı derecede rahatsız ediyor ve tek monitör kesinlikle ama kesinlikle yetmiyor. Sana katılıyorum ve elime geçen ilk fırsatta bir yan monitör edinmeyi düşünüyorum. Ayrıca evet, yayın yapmıyorum.

Ama normal kullanıcılar için ikinci monitör evet büyük ihtimalle gereksiz olur.
Siz başka bir işle uğraştığınız için işinize yarıyor hocam. Bana kalırsa normal kullanıcılar için de gerekli bir şey. Normal derken o kadar da "normal" demiyorum. Oyun oynayan, Discord'da veya TeamSpeak3'te takılan arkadaşlar için.

Size bu konuda katılmıyorum. Bir monitörde bir şey yaparken diğerinde başka bir şey yapabilme çok büyük bir avantaj.

Dostum kullanmadıysan onu anlayamazsın işte. İki ekranı birleştirme değil işte olay, iki ekranda da farklı şeyler yapabilme diyorum.

Siz başka bir işle uğraştığınız için işinize yarıyor hocam. Bana kalırsa normal kullanıcılar için de gerekli bir şey. Normal derken o kadar da "normal" demiyorum. Oyun oynayan, Discord'da veya TeamSpeak3'te takılan arkadaşlar için.
Peki fps düşümü veya performans düşüşü yaşar mıyım RX570 ile?

Yeterli bütçen ve ihtiyacın varsa mantıklı, sistemin yeterli olduğundan da FPS konusunda bir sıkıntı çıkarmaz. Tamamen keyfine, ihtiyacına ve bütçene bağlı.

e al o zaman ne diyelim keyfini yaşa

Yeterli bütçen ve ihtiyacın varsa mantıklı, sistemin yeterli olduğundan da FPS konusunda bir sıkıntı çıkarmaz. Tamamen keyfine, ihtiyacına ve bütçene bağlı.
Ya yeni monitör aldım da şu an kullandığım eskisi boşa çıkacaktı boşa çıkmasın diye dedim tek sıkıntı biri 27 inç biri 18 inç :D

3. Ne için yayın falan mı 😂
Ben değil de abim bir aralar yayın işiyle uğraşmıştı ancak üçüncü monitörün sebebi o değildi. Elimizde kullanmadığımız iki monitör vardı ve boşa gitmesini istemedik o yüzden böyle bir şey yaptık. Gayet memnunuz :D.
O zaman lütfen deneyimleyin ve sonra birilerine tavsiye verin. Sizce bilginiz olmadığı bir konuda birine bir tavsiyede bulunmak iyi bir şey mi hocam? Böyle bir şey yapmanız ne kadar doğru hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,743
Son üye
AlpagutSF
Geri