bachpassion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
Millet iftar yapıyor arkadaşlar 8000e anında bitmişti stoklar geçen
3 tane alsaydınaldım fiyat yanlış herhalde
İhtiyaç varken gidip fazla vermeden en uygun şekilde almak zaten herkesin yararına. Ama örnek veriyorum 1 hafta sonra 6600xt li bi sistem çıkarırlarsa 10-11 civarına bu mutsuz eder insanı bir tık.Ya çok savunuyormuşum gibi oluyor ama hep fiyatlar düşsün hem hata mı diyorsunuz. Hocam bu fiyata en yakın fiyatla arasında 1200 TL var daha ne olsun.
Şuan hem burda hem diğer forumlarda gaming gen konuşuluyor hocam. Dediğin çok doğru. Hem mağaza indirimi hem bu indirim ister istemez o siteye ilgi duymamızı sağlıyor.Bir ürünü satıyorken kâr etmek zorunda değilsin. Bu tarz şeyleri firmalar reklam olarak yapıyor, reklam bütçesinden düşüyor. Reklam yapsalar böyle bir etki olmuyor zaten![]()
Sen istesen 11 e şimdi dizersin hocam11 k ya da RX 6600 XT li sistem çıkarılabiliyormuş demekki![]()
RX 6600 hazır sistemi 10 k üstüne çıkardı biriŞuan hem burda hem diğer forumlarda gaming gen konuşuluyor hocam. Dediğin çok doğru. Hem mağaza indirimi hem bu indirim ister istemez o siteye ilgi duymamızı sağlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen istesen 11 e şimdi dizersin hocam![]()
Günaydııın. Modart abi 14 bin liraya 3060 çıkaracaktı en son.11 k ya da RX 6600 XT li sistem çıkarılabiliyormuş demekki![]()
En son birisi rx 6600 lı sistem 10999 TL'ye toplamıştıArkadaşlar iade etme sebebim bu fiyata bu varsa 11k ya sistem cıkar6600xtli
Yani![]()
1070 mi hocam sahibindenden ilanızı gördüm bende bi ara gümrükten almıştım hatırlarmısıınız bilmem ben 4200e vermek zorunda kaldınmKartı satamadım bugun normalde satacaktım![]()
O çok uygun gelmemişti zaten gözümeEn son rx 6600 lı sistem 10999 TL'ye toplamıştı![]()