Kız arkadaş ile başbaşa kalınacak mekan önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
593
Arkadaşlar selamlar bu hafta kız arkadaşım ile buluşacağım 3 gün sonra doğum günü ve onu çok seviyorum böyle sıradan olsun istemiyorum fakat başbaşa kalabileceğimiz özel bir süpriz hazırlayacağım bir mekan arıyorum ANKARA'da yaşıyoruz ikimiz de bu tarz mekan önerileriniz varsa yorum yaparsanız çok makbule geçer :)

Muck 😘

Gölbaşı - Mogan gölü (İlk aklıma gelen)
ODTÜ ormanları
Seğmenler parkı
Etmesgut'ta Göksü parkı var ondan sonra AOÇ'da olabilir.
Hamamönü (sakin değil ama sevgiliyle gezmek için birebir, hemen aşağısında Ulucanlar Ceza evi müzesi var gitmişken orayı da tavsiye ederim)

Daha çok yer var da işte ''sakin'' tabiri yüzünden Ankara için seçenekler daralıyor .d

Muck 😘

Gölbaşı - Mogan gölü (İlk aklıma gelen)
ODTÜ ormanları
Seğmenler parkı
Etmesgut'ta Göksü parkı var ondan sonra AOÇ'da olabilir.
Hamamönü (sakin değil ama sevgiliyle gezmek için birebir, hemen aşağısında Ulucanlar Ceza evi müzesi var gitmişken orayı da tavsiye ederim)

Daha çok yer var da işte ''sakin'' tabiri yüzünden Ankara için seçenekler daralıyor .d
Kızılay da var mı hocam cafe tarzı peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahil güzel olabilir (!) Manzarası güzel yüksek bir yere günbatımını izlemeye falan gidebilirsiniz.
Keşke Ankara'da olsaydı :D

Arkadaşlar selamlar bu hafta kız arkadaşım ile buluşacağım 3 gün sonra doğum günü ve onu çok seviyorum böyle sıradan olsun istemiyorum fakat başbaşa kalabileceğimiz özel bir süpriz hazırlayacağım bir mekan arıyorum ANKARA'da yaşıyoruz ikimiz de bu tarz mekan önerileriniz varsa yorum yaparsanız çok makbule geçer :)
ulan yine fesat anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,257
Üyeler
189,817
Son üye
aEmir__
Geri