Quepardo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
satıcı 3 tl alırken devletin 70 tl kardeşim sökül bakalım demesi ?300-400 liralık ürüne 3+71 TL vereceksin ne zoruna gidiyor ki
satıcı 3 tl alırken devletin 70 tl kardeşim sökül bakalım demesi ?300-400 liralık ürüne 3+71 TL vereceksin ne zoruna gidiyor ki
27 tl çıkmış bana, sana niye benden fazla çıktı acaba.D13 akıllı saate 42 TL vergi çıkarmışlar. Sizce yüksek mi?
Daha 2 gün olmuş. Bismillah.cimere yazdığım yazıyı istek başlığı altında yazdım doğru mu yapmışım? çünkü hiçbir ilerleme yok hala başvuru alındı diyor sadece.
Alıntıyı görüntüle
gümrük müdürlüğüne 2 defa gidip gelene kadar 70 liradan fazla benzin parası yakarım galiba![]()
Verginin ne kadar çıktığına nereden bakıyorsunuz? Benim bildiğim telefona mesaj geliyor ama arkadaş internet sitesi gibi bir yerden resim atmış.Arkadaşlar 3 liraya tripod almıştım bende. 71 lira vergi görünüyor. Çok değil mi? Elektronik bir ürün bile değil, çok saçma.
takip numarısyla https://gonderitakip.ptt.gov.tr/ buradan sorgulayabilirsinVerginin ne kadar çıktığına nereden bakıyorsunuz? Benim bildiğim telefona mesaj geliyor ama arkadaş internet sitesi gibi bir yerden resim atmış.
Sizin toplam o kadar dimi? 42 TL bana fazla geldi 30 TL civarı vergi bekliyordum.27 TL çıkmış bana, sana niye benden fazla çıktı acaba.
evet toplam 27.66 TLSizin toplam o kadar dimi? 42 TL bana fazla geldi 30 TL civarı vergi bekliyordum.
hocam bunu 3 tl nasıl aldınız hala geçerli mi?evet toplam 27.66 TL
Hocam ali express de kes onu diye bir etkinlik var arkadaşınızı davet ederek 3.15 tl ye ürün kazanıyorsunuz ama bunun gümrükten geçmesi ve gümrük vergiside var bunları düşünerek almalısınızhocam bunu 3 TL nasıl aldınız hala geçerli mi?
hangi kurumu seçtin itiraz ederken ben de dilekçe hazırladım şimdi seninkini örnek alarakbu şekilde başvuru yaptım bir gelişme olursa haberdar ederim.
Alıntıyı görüntüle
@SorryImSoBussy doğru yapmışım değil mi? başvuru tipini istek yaptım.
Kurum seçemedim bende yoktu öyle bir seçenek. istek kategorisinde açtım, ertesi gün ticaret bakanlığına yönlendirdiler, ancak seçebiliyorsan ticaret bakanlığı seç.hangi kurumu seçtin itiraz ederken ben de dilekçe hazırladım şimdi seninkini örnek alarak