aynen onu seçmiştim sana bilgi gelirse haber eder misin ben henüz teslim almadım internette birkaç yerde teslim almamamızı önermişlerKurum seçemedim bende yoktu öyle bir seçenek. istek kategorisinde açtım, ertesi gün ticaret bakanlığına yönlendirdiler, ancak seçebiliyorsan ticaret bakanlığı seç.
evet ama @SorryImSoBussy al diyor.aynen onu seçmiştim sana bilgi gelirse haber eder misin ben henüz teslim almadım internette birkaç yerde teslim almamamızı önermişler
evet o geri dönmesin süre dolmasın diye diyor sanırım benimki henüz elime geçmedi zaten internetten gördüğüm ücrete itiraz dilekçesi yazdımevet ama @SorryImSoBussy al diyor.
Ben mauspad aldım bugün geldi RGB mauspad vergi 27 TL di 3 de uygulama ya 30 şimdi tornavida seti buldum alınır mı ve kaç TL vergi çıkarevet ama @SorryImSoBussy al diyor.
hocam kes onu nasıl alabiliyorsunuz var mı kolay yolu bir gamepad almak istiyorum ama nasıl yapıcaz hiç bilmiyorumBen mauspad aldım bugün geldi RGB mauspad vergi 27 TL di 3 de uygulama ya 30 şimdi tornavida seti buldum alınır mı ve kaç TL vergi çıkar
Alakası yoktur. 23 Nisan muhalefetiyle alakalı gümrük yoğun. Önümzüdeki günlerde çıkış yapar. TR Custom süresi yaklaşık 14 iş günüdür bu arada. Benimde ürünüm 5 gündür gümrükte. Ayın 20'sinde giriş ypamış customa@SorryImSoBussy Kargo 5 gündür posta/kargo dağıtım müdürlüğünde bekliyor, normal mi? galiba ptt kullanmadım daha önce hatırlamıyorum. cimere yazdığım yazı ile ilgisi var mıdır?
gümrükten çıkalı çok oldu, şuanda kayseri dağıtım müdürlüğünde.Alakası yoktur. 23 Nisan muhalefetiyle alakalı gümrük yoğun. Önümzüdeki günlerde çıkış yapar. TR Custom süresi yaklaşık 14 iş günüdür bu arada. Benimde ürünüm 5 gündür gümrükte. Ayın 20'sinde giriş ypamış customa
muhtemelenArkadaşımla aynı akıllı saatti aldık ona 27 TL vergi çıktı bana 56 TL vergi çıktı bence içerde birileri random klavye tuşlarına basıyor.
gümrük müdürlüğüne gidip numara alıp form mu doldurmalıyım. ne form mu oluyor ne soylemem gerekli vergi iadesimi demeliyimKapıda teslim almazsan, ürün ptt ye geri döner. 1-2 hafta orada kalır sonra gümrüğe geri döner. Gümrükte de bir süre kaldıktan sonra geri postaşanır satıcıya. Sen hiçbir ücret ödemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size bir adet gönderiyorum. Maili direkt Cimer'deki başvuru yerine yazmıştım. Ekteki bilgiler olmadan yeniden hespalatamıyorsunuz.
Bu arada küçük bir detay atlamışım. Yeniden hesaplama yaptıktan sonra gümrük müdürlüğünden bir numara alıyorsunuz. Bu numara ile bir form doldurup Cimer'deli başvurunuza ekliyorsunuz. Sonra paranızı alıyorsunuz.
Sen Bi cimere başvur, başvurun onaylansın da sonra sana ne yapman gerektiğini Cimer yetkilileri söyleyecek. Sen önc e mailini at.gümrük müdürlüğüne gidip numara alıp form mu doldurmalıyım. ne form mu oluyor ne soylemem gerekli vergi iadesimi demeliyim
Bu ekran görüntüsü ptt kargo takipten mi aldın? Ptt takibi nasıl aldın?