Neler Yeni

Aliexpressten 3TL'ye aldığım gamepade 72TL vergi çıktı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Kurum seçemedim bende yoktu öyle bir seçenek. istek kategorisinde açtım, ertesi gün ticaret bakanlığına yönlendirdiler, ancak seçebiliyorsan ticaret bakanlığı seç.
aynen onu seçmiştim sana bilgi gelirse haber eder misin ben henüz teslim almadım internette birkaç yerde teslim almamamızı önermişler

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

Bergee

80+ Silver
Bende 3 liraya bluetooth kulaklık almıştım onada 42₺ vergi çıkmış. Yurt dışındaki ürünü satan adam bizdekinden az kazanıyor çok komik bir durum. Ne olacak bu ülkenin bu rezalet şeyleri çok merak ediyorum! Gerçekten yazık gerçekten. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum bu dünyada olmasa bile öteki dünyada elim yakalarında..

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Ekler

• Screenshot_2022-04-22-20-48-04-748_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2022-04-22-20-48-04-748_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    651.8 KB · Hit: 57

Atmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer
Ben mauspad aldım bugün geldi RGB mauspad vergi 27 TL di 3 de uygulama ya 30 şimdi tornavida seti buldum alınır mı ve kaç TL vergi çıkar
hocam kes onu nasıl alabiliyorsunuz var mı kolay yolu bir gamepad almak istiyorum ama nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@SorryImSoBussy Kargo 5 gündür posta/kargo dağıtım müdürlüğünde bekliyor, normal mi? galiba ptt kullanmadım daha önce hatırlamıyorum. cimere yazdığım yazı ile ilgisi var mıdır?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@SorryImSoBussy Kargo 5 gündür posta/kargo dağıtım müdürlüğünde bekliyor, normal mi? galiba ptt kullanmadım daha önce hatırlamıyorum. cimere yazdığım yazı ile ilgisi var mıdır?
Alakası yoktur. 23 Nisan muhalefetiyle alakalı gümrük yoğun. Önümzüdeki günlerde çıkış yapar. TR Custom süresi yaklaşık 14 iş günüdür bu arada. Benimde ürünüm 5 gündür gümrükte. Ayın 20'sinde giriş ypamış customa

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
Arkadaşımla aynı akıllı saatti aldık ona 27 tl vergi çıktı bana 56 tl vergi çıktı bence içerde birileri random klavye tuşlarına basıyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alakası yoktur. 23 Nisan muhalefetiyle alakalı gümrük yoğun. Önümzüdeki günlerde çıkış yapar. TR Custom süresi yaklaşık 14 iş günüdür bu arada. Benimde ürünüm 5 gündür gümrükte. Ayın 20'sinde giriş ypamış customa
gümrükten çıkalı çok oldu, şuanda kayseri dağıtım müdürlüğünde.
1650895496864.png

Arkadaşımla aynı akıllı saatti aldık ona 27 TL vergi çıktı bana 56 TL vergi çıktı bence içerde birileri random klavye tuşlarına basıyor.
muhtemelen

Son düzenleme:

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Kapıda teslim almazsan, ürün ptt ye geri döner. 1-2 hafta orada kalır sonra gümrüğe geri döner. Gümrükte de bir süre kaldıktan sonra geri postaşanır satıcıya. Sen hiçbir ücret ödemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size bir adet gönderiyorum. Maili direkt Cimer'deki başvuru yerine yazmıştım. Ekteki bilgiler olmadan yeniden hespalatamıyorsunuz.

Bu arada küçük bir detay atlamışım. Yeniden hesaplama yaptıktan sonra gümrük müdürlüğünden bir numara alıyorsunuz. Bu numara ile bir form doldurup Cimer'deli başvurunuza ekliyorsunuz. Sonra paranızı alıyorsunuz. :)
gümrük müdürlüğüne gidip numara alıp form mu doldurmalıyım. ne form mu oluyor ne soylemem gerekli vergi iadesimi demeliyim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
gümrük müdürlüğüne gidip numara alıp form mu doldurmalıyım. ne form mu oluyor ne soylemem gerekli vergi iadesimi demeliyim
Sen Bi cimere başvur, başvurun onaylansın da sonra sana ne yapman gerektiğini Cimer yetkilileri söyleyecek. Sen önc e mailini at.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gümrükten çıkalı çok oldu, şuanda kayseri dağıtım müdürlüğünde.
Alıntıyı görüntüle

muhtemelen
Bu ekran görüntüsü ptt kargo takipten mi aldın? Ptt takibi nasıl aldın?

Top Bottom