Deji batarya hakkında yorumlarınız

Reaksiyon skoru
160
Arkadaşlar iPhone 7 Plus bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum deji batarya nasıldır acaba? Taktıran arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim taktırdıktan sonra kasma donma yapıyormu acaba

Xiaomi Mi 9T'de kullanmıştım bir sorun yaşamamıştım. Satalı oldu biraz şimdi ne olmuştur bilemiyorum :D

Bu kadar da denk gelmemeli :D

Kendi telefonum da 7 Plus ve Deji taktırdım ve telefonu aşırı aktif kullanıyorum.
Performansı ilk günki gibi değil zamanla azalıyor ama genel olarak gayet memnunum .

Xiaomi Mi 9T'de kullanmıştım bir sorun yaşamamıştım. Satalı oldu biraz şimdi ne olmuştur bilemiyorum :D
Teşekkür ederim 👍😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar da denk gelmemeli :D

Kendi telefonum da 7 Plus ve Deji taktırdım ve telefonu aşırı aktif kullanıyorum.
Performansı ilk günki gibi değil zamanla azalıyor ama genel olarak gayet memnunum .
Ahaha çok teşekkür ederim peki bataryanın telefon performansına etkisi oldumu yani kasma donmalar yada düşük güç modunda kilitlenmeler gibi.

Ahaha çok teşekkür ederim peki bataryanın telefon performansına etkisi oldumu yani kasma donmalar yada düşük güç modunda kilitlenmeler gibi.
Açıkçası benim telefon biraz sıkıntılı baya tamir gördü değişen parçası çok hatta eksik parça bile var telefonda :D ,batarya orijinalken de düşük güç modunda tam verimli kullanamıyodum ama çok çok nadiren de olsa minik birkaç takılma yaşıyorum ama bu durumun bataryayla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Açıkçası benim telefon biraz sıkıntılı baya tamir gördü değişen parçası çok hatta eksik parça bile var telefonda :D ,batarya orijinalken de düşük güç modunda tam verimli kullanamıyodum ama çok çok nadiren de olsa minik birkaç takılma yaşıyorum ama bu durumun bataryayla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkürler dostum 👍😄

Mi 8 için kasım ayında satın alıp kendim taktım genelde 6-7 saat ekran süresi alıyordum nedense birden ekran sürem 1-2 saat düştü 10 gündür falan 4-5 saat anca alıyorum onun dışında kasma donma vs bir şey yaşamadım.

Mi 8 için kasım ayında satın alıp kendim taktım genelde 6-7 saat ekran süresi alıyordum nedense birden ekran sürem 1-2 saat düştü 10 gündür falan 4-5 saat anca alıyorum onun dışında kasma donma vs bir şey yaşamadım
Teşekkür ederim oyun yada aktif olarak çok kullanıyorsanız o yüzden olabilir bence.

Üstteki daha yüksek kapasiteli. Bir sorun çıkartmaz. Tabi sonuçta ömür olarak orjinal batarya ile bir tutulamaz ancak pişmanda etmez DEJI iyidir.

Üstteki daha yüksek kapasiteli. Bir sorun çıkartmaz. Tabi sonuçta ömür olarak orjinal batarya ile bir tutulamaz ancak pişmanda etmez DEJI iyidir.
Teşekkür ederim bu gece yüksek kapasiteli olandan taktıracağım kesin olarak artık 👍😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri