Neler Yeni

Deji batarya hakkında yorumlarınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Arkadaşlar iPhone 7 Plus bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum deji batarya nasıldır acaba? Taktıran arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim taktırdıktan sonra kasma donma yapıyormu acaba

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Xiaomi Mi 9T'de kullanmıştım bir sorun yaşamamıştım. Satalı oldu biraz şimdi ne olmuştur bilemiyorum :D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bu kadar da denk gelmemeli :D

Kendi telefonum da 7 Plus ve Deji taktırdım ve telefonu aşırı aktif kullanıyorum.
Performansı ilk günki gibi değil zamanla azalıyor ama genel olarak gayet memnunum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Mi 9T'de kullanmıştım bir sorun yaşamamıştım. Satalı oldu biraz şimdi ne olmuştur bilemiyorum :D
Teşekkür ederim 👍😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar da denk gelmemeli :D

Kendi telefonum da 7 Plus ve Deji taktırdım ve telefonu aşırı aktif kullanıyorum.
Performansı ilk günki gibi değil zamanla azalıyor ama genel olarak gayet memnunum .
Ahaha çok teşekkür ederim peki bataryanın telefon performansına etkisi oldumu yani kasma donmalar yada düşük güç modunda kilitlenmeler gibi.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ahaha çok teşekkür ederim peki bataryanın telefon performansına etkisi oldumu yani kasma donmalar yada düşük güç modunda kilitlenmeler gibi.
Açıkçası benim telefon biraz sıkıntılı baya tamir gördü değişen parçası çok hatta eksik parça bile var telefonda :D ,batarya orijinalken de düşük güç modunda tam verimli kullanamıyodum ama çok çok nadiren de olsa minik birkaç takılma yaşıyorum ama bu durumun bataryayla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Açıkçası benim telefon biraz sıkıntılı baya tamir gördü değişen parçası çok hatta eksik parça bile var telefonda :D ,batarya orijinalken de düşük güç modunda tam verimli kullanamıyodum ama çok çok nadiren de olsa minik birkaç takılma yaşıyorum ama bu durumun bataryayla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkürler dostum 👍😄

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Mi 8 için kasım ayında satın alıp kendim taktım genelde 6-7 saat ekran süresi alıyordum nedense birden ekran sürem 1-2 saat düştü 10 gündür falan 4-5 saat anca alıyorum onun dışında kasma donma vs bir şey yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Mi 8 için kasım ayında satın alıp kendim taktım genelde 6-7 saat ekran süresi alıyordum nedense birden ekran sürem 1-2 saat düştü 10 gündür falan 4-5 saat anca alıyorum onun dışında kasma donma vs bir şey yaşamadım
Teşekkür ederim oyun yada aktif olarak çok kullanıyorsanız o yüzden olabilir bence.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Kerem Uyar

Üstteki daha yüksek kapasiteli. Bir sorun çıkartmaz. Tabi sonuçta ömür olarak orjinal batarya ile bir tutulamaz ancak pişmanda etmez DEJI iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun

Üstteki daha yüksek kapasiteli. Bir sorun çıkartmaz. Tabi sonuçta ömür olarak orjinal batarya ile bir tutulamaz ancak pişmanda etmez DEJI iyidir.
Teşekkür ederim bu gece yüksek kapasiteli olandan taktıracağım kesin olarak artık 👍😊

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Kerem Uyar
Top Bottom