Aliexpressten 3TL'ye aldığım gamepade 72TL vergi çıktı

Sen Bi cimere başvur, başvurun onaylansın da sonra sana ne yapman gerektiğini Cimer yetkilileri söyleyecek. Sen önc e mailini at.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ekran görüntüsü ptt kargo takipten mi aldın? Ptt takibi nasıl aldın?
SHİP24'ten sorgulama yap, altta ptt kodu var.

Bende 3 liraya bluetooth kulaklık almıştım onada 42₺ vergi çıkmış. Yurt dışındaki ürünü satan adam bizdekinden az kazanıyor çok komik bir durum. Ne olacak bu ülkenin bu rezalet şeyleri çok merak ediyorum! Gerçekten yazık gerçekten. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum bu dünyada olmasa bile öteki dünyada elim yakalarında..
Kulaklığı kullanıyor musunuz? Ben de kulaklık istedim de vergi çıkcak büyük ihtimal. Alsam mı geri mi göndersem bilemedim.

Kulaklığı kullanıyor musunuz? Ben de kulaklık istedim de vergi çıkcak büyük ihtimal. Alsam mı geri mi göndersem bilemedim.
Henüz elime geçmedi ama 45 liraya kablosuz kulaklık alıyorsunuz bu bile yeterli bence almanız için. Zaten Türkiyedeki fiyatı 250 300₺

gümrüğe kabul edildi demek o :D
bu arada gümrükle alakası bile yokmuş, böyle bir kargo olduğu kabul edildi gibi bişey galiba. biraz geç oldu ama anladım :D. pttnin değişik bir sistemi var, yazılan yazılar başka anlamlar taşıyor.

Bende tornavida seti almıştım şu kutulu olan. Toplam 27.73 TL.

1651021947341.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,266
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri