Xiaomi Redmi Note 10 Pro IMEI değişikliği

eylülde note 10 pro max aldım imeiyi yapıştırdım halada kullanıyorum sorunsuz

Benim IMEI S3 mini :) 4.5G ile kullanıyorum. IMEI değiştirmez hızı, önemli olan sinyal. Yine sıkıntı yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçim rahat etsin diyorsan telefonun orjinal IMEI'sini kenara not et. Orjinale çevirirsin en kötü.
Bisi dhaa sorcam cok sordum ama Guncelleme format gibi islemler sonrasi telefon IMEI sifirlaniyor veya gidiyormu

Bisi dhaa sorcam cok sordum ama Guncelleme format gibi islemler sonrasi telefon IMEI sifirlaniyor veya gidiyormu
Eğer başkasından yaptıracaksan ona danışman en iyisi. Telefonu ayarlardan sıfırladığında IMEI gitmez. Güncelleme şans işi sanırım, bazılarında gidiyor bazılarında gitmiyor.

Eğer başkasından yaptıracaksan ona danışman en iyisi. Telefonu ayarlardan sıfırladığında IMEI gitmez. Güncelleme şans işi sanırım, bazılarında gidiyor bazılarında gitmiyor.
Yanlış bilgi telefon ayarlarından format atılırsa IMEI gitmez diye bir şey yok. Gidiyor + IMEI için Xiaomi resmi forumunda h.kadioglu diye abimiz var ona yaptır

Yanlış mı? Sen genel olarak gidiyor demişsin bende sana genel olarak gitmiyor dedim :)
Tamamdır, ben gitmez demiştim ama neyse :)

''Yanlış bilgi telefon ayarlarından format atılırsa IMEI gitmez diye bir şey yok. Gidiyor''

Tamamdır, ben gitmez demiştim ama neyse :)

''Yanlış bilgi telefon ayarlarından format atılırsa IMEI gitmez diye bir şey yok. Gidiyor''
Niye tartışıyoruz biz? Ben sadece verdiğin bilgi yanlış diyorum sen ise sanki seninle husumetim varmış gibi davranıyorsun neyse uzatmicam.

Niye tartışıyoruz biz? Ben sadece verdiğin bilgi yanlış diyorum sen ise sanki seninle husumetim varmış gibi davranıyorsun neyse uzatmicam.
Benim verdiğim bilgi için;

''Genel konuştuğun için yanlış'' diyorsun ama sen de kendi mesajında sıfırladığında IMEI gitmez diye bir şey yok, gider diyorsun. Bu kişisel sana göre sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,309
Üyeler
185,250
Son üye
bayram99
Geri