yaptırdınmı yaptınmıeylülde note 10 pro max aldım imeiyi yapıştırdım halada kullanıyorum sorunsuz
yaptırdım reis sağlam birisine yaptırırsan sıkıntı çıkmaz bazıları klon imei atıyor onlar patlıyor bir süre sonrayaptırdınmı yaptınmı
Bisi dhaa sorcam cok sordum ama Guncelleme format gibi islemler sonrasi telefon IMEI sifirlaniyor veya gidiyormuBenim IMEI S3 mini4.5G ile kullanıyorum. IMEI değiştirmez hızı, önemli olan sinyal. Yine sıkıntı yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçim rahat etsin diyorsan telefonun orjinal IMEI'sini kenara not et. Orjinale çevirirsin en kötü.
Eğer başkasından yaptıracaksan ona danışman en iyisi. Telefonu ayarlardan sıfırladığında IMEI gitmez. Güncelleme şans işi sanırım, bazılarında gidiyor bazılarında gitmiyor.Bisi dhaa sorcam cok sordum ama Guncelleme format gibi islemler sonrasi telefon IMEI sifirlaniyor veya gidiyormu
Yanlış bilgi telefon ayarlarından format atılırsa IMEI gitmez diye bir şey yok. Gidiyor + IMEI için Xiaomi resmi forumunda h.kadioglu diye abimiz var ona yaptırEğer başkasından yaptıracaksan ona danışman en iyisi. Telefonu ayarlardan sıfırladığında IMEI gitmez. Güncelleme şans işi sanırım, bazılarında gidiyor bazılarında gitmiyor.
Yanlış bilgi telefon ayarlarından format atılırsa IMEI gitmez diye bir şey yok. Gidiyor + IMEI için Xiaomi resmi forumunda h.kadioglu diye abimiz var ona yaptır
Senin telefona IMEI atan kişi ile alakalı? Her telefoncu farklı yöntem ile atıyor?Yanlış bilgi? 2 kere sıfırladım IMEI gitmedi.
O zaman senin verdiğin bilgide YANLIŞ.Senin telefona IMEI atan kişi ile alakalı? Her telefoncu farklı yöntem ile atıyor?
Yanlış mı? Sen genel olarak gidiyor demişsin bende sana genel olarak gitmiyor dedimO zaman senin verdiğin bilgide YANLIŞ.
Tamamdır, ben gitmez demiştim ama neyseYanlış mı? Sen genel olarak gidiyor demişsin bende sana genel olarak gitmiyor dedim![]()
Niye tartışıyoruz biz? Ben sadece verdiğin bilgi yanlış diyorum sen ise sanki seninle husumetim varmış gibi davranıyorsun neyse uzatmicam.Tamamdır, ben gitmez demiştim ama neyse
''Yanlış bilgi telefon ayarlarından format atılırsa IMEI gitmez diye bir şey yok. Gidiyor''
Benim verdiğim bilgi için;Niye tartışıyoruz biz? Ben sadece verdiğin bilgi yanlış diyorum sen ise sanki seninle husumetim varmış gibi davranıyorsun neyse uzatmicam.