Yardım 64 GB yeterli olur mu?

Numß

80+
Reaksiyon skoru
49
İphone 11 64 GB yeterli olur mu fotoğraf tutan biri değilim çekilmem de çeksemde drive kaydedip silen biriyim telefondan oyunda oynamam oynasamda GB etmeyen oyun yüklerim max zaten sonra hemen sıkılıp siliyorum sadece video falan izleyip sosyal medya kullanımı sağlıycam bi kaç tane de iş gereği programlar ki tahminimce zaten en fazla 1 bilemedin 2 gb yer kaplar hepsi sizce yeterli olur mu?

İphone 11 64 GB yeterli olur mu fotoğraf tutan biri değilim çekilmem de çeksemde drive kaydedip silen biriyim telefondan oyunda oynamam oynasamda GB etmeyen oyun yüklerim max zaten sonra hemen sıkılıp siliyorum sadece video falan izleyip sosyal medya kullanımı sağlıycam bi kaç tane de iş gereği programlar ki tahminimce zaten en fazla 1 bilemedin 2 gb yer kaplar hepsi sizce yeterli olur mu?
Dediğin gibiyse yeterli.

hocam butcen yoksa yapistir 64GB yi sonra 20₺ e al iclouddan 250GB lik alan bak rahatına he yok butcem var diyosanda sen bilin

Dediğin gibiyse yeterli.
Eğer gerçekten dediğim gibiysen yeterli.
Hocam valla 3-4 senedir android kullanıcısıydım galerimde tek foto hes kodumun ekran görüntüsüydü :D zaten olsa da tek tük fotolarım vardı drive yedekliyodum
Post automatically merged:

hocam butcen yoksa yapistir 64GB yi sonra 20₺ e al iclouddan 250GB lik alan bak rahatına he yok butcem var diyosanda sen bilin
Aslında o topa girebilirim hocam ama beni bi kaç ay sıkıştırcak o yüzden bi 64 uzun ömürlü olur mu benim gibi kullanıcıya merak ettim

Çok foto çeken biri değilsin oyunda oynamıyorsun o zaman 828p ekranlı telefonla işin ne

64gb yeterli ancak 6 ay kullandıktan sonra doluyor kendimden baz almıyorum çevremdeki kullananlardan. Bütçe varsa arttırmanız daha iyi olur.

Çok foto çeken biri değilsin oyunda oynamıyorsun o zaman 828p ekranlı telefonla işin ne
Ekran ne alaka ki ben ios kullanmak istedim en fiyat performans ios işletim sistemine sahip telefonu alcam olay bu

64gb yeterli ancak 6 ay kullandıktan sonra doluyor kendimden baz almıyorum çevremdeki kullananlardan. Bütçe varsa arttırmanız daha iyi olur.
Zaten sanırım 128 almaya karar verdim kendimi biraz dara sokucak olsam da ileriye dönük bi alım olur tavsiyen için sağol hocam

iphone 11 i ekran çözünürlüğü açısından test edersen 1080p lik ekranlar ile arasındaki farkı anlayamazsın bile.
kendim a51, s10e, s20fe ile karşılaştırdım a51 dışındakiler üst seviye samsung ekranlara sahipler ve çözünürlük ve pixel açısından hiçbir fark a rastlamadım. buraya bir kaç video bırakıyorum.
( 1080p IPS ekran ile karşılaştırma )
( dakika 6.35 den sonrasına bakabilirsin. ) ( s10 plus ile karşılaştırma )
( dakika 9.10 ) ( 522 ppı, 3k, oled ekranlı pixel 3XL )

Ya hala anlamadilar abi android sadece kağıt üstünde iyi görünür. sene olmuş 2022 yazılımın önemi donanimdan daha fazla artik anlayin şunu

Yerinde olsam 128 altı almam.

Ya hala anlamadilar abi android sadece kağıt üstünde iyi görünür. sene olmuş 2022 yazılımın önemi donanimdan daha fazla artik anlayin şunu
Mükemmel yazılımlı androidler de çıktı hocam. İOS Android kapışmasını geçin artık. İosların zortladığını da gördük. Pembe ekran sorunu da gördük.

Mükemmel yazılımlı androidler de çıktı hocam. İOS Android kapışmasını geçin artık. İosların zortladığını da gördük. Pembe ekran sorunu da gördük.
pembe ekran sorunu sadece 13 serisinde oldu 13 pro serisinde olmadı tamamen yazılımsal bir zorun olsaydı 13 pro serisinde de olurdu.

Yerinde olsam 128 altı almam.

Mukemmel yazilimli android yok kardesim ben 9 senedir android kullaniyorum en temizi pixel ve one plus onlarda sistem uygulamalarini siliyor o kadar. kendini kandirmana gerek yok .tum uygulama saglayicilari zaten androidten illallah etmiş sadece işlemci mimarisine gore uygulama yapıp atıyorlar bir köşeye o pembe ekran cart curtlarida %1 den bile az sen git bir android ghost screen araştır bence daha neler neler var androidde hatırlamadığım sen daha iyi bilirsin.

Geri