WİNDOWS 10MU WINDOWS 8.1 MI?

!ROGStrix!

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
12,000
Evet arkadaslar cevap bekliyorum

10

Mavi ekran felan veriyormus
Bu çok göreceli bir şey işte. Birilerinin ne dediğine bakma, kullan beğenmezsen kullanmazsın. Mavi ekran veriyormuş da öylesine mi veriyor mavi ekranı? Hatanın sebebi sadece Windows 10 oluşu mu?

Her işletim sistemi verir. Windows 10 çok kullanışlı ve uyumlu. Hata vermesi w10 un hatası mı oluyor?

Bu çok göreceli bir şey işte. Birilerinin ne dediğine bakma, kullan beğenmezsen kullanmazsın. Mavi ekran veriyormuş da öylesine mi veriyor mavi ekranı? Hatanın sebebi sadece Windows 10 oluşu mu?
Dogru diyonuz bende milleti dinledim win 10 ltsc cikmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden bulurum sizce?

Nereden indirilir bilmiyorum ancak imzandaki bir sistemde işletim sisteminin bir farkı olmaz. Çok düşük sistem kullananlar düşünsün diğer işletim sistemlerini. Windows 10'un 1909 veya 2004 sürümünü deneyebilirsin. Single Language veya Pro olması fark etmez.

Nereden indirilir bilmiyorum ancak imzandaki bir sistemde işletim sisteminin bir farkı olmaz. Çok düşük sistem kullananlar düşünsün diğer işletim sistemlerini. Windows 10'un 1909 veya 2004 sürümünü deneyebilirsin. Single Language veya Pro olması fark etmez.
Imzamdaki sistem.iyi mi? sizce?

Nerden bulurum sizce?
Eğer oyun için yükleyeceğim diyorsan bence en iyisi w10 home hiç gerek yok

Tesekkurler ;)

Eğer oyun için yükleyeceğim diyorsan bence en iyisi w10 home hiç gerek yok
Ltsc mi ne uygulamalaf fela yokmus

Tesekkurler ;)

Ltsc mi ne uygulamalaf fela yokmus
Rahatmis diyolar meraktan soruyorum

Gayet iyi. Dediğim gibi öyle güçlü bir sistemde işletim sistemini Windows 10 harici bir şey yapmanız ne kadar doğru olur bilemem, bana kalırsa hiç doğru olmaz. Bunu şakasına diyorum ancak cidden ruhunuz fakir olabilir mi? Genellikle çok düşük sisteme sahip olanlar sorar "Windows 10 mu başka işletim sistemi mi?" diye. Böyle bir sistemde neden bu kadar düşünüyorsunuz?

Gayet iyi. Dediğim gibi öyle güçlü bir sistemde işletim sistemini Windows 10 harici bir şey yapmanız ne kadar doğru olur bilemem, bana kalırsa hiç doğru olmaz. Bunu şakasına diyorum ancak cidden ruhunuz fakir olabilir mi? Genellikle çok düşük sisteme sahip olanlar sorar "Windows 10 mu başka işletim sistemi mi?" diye. Böyle bir sistemde neden bu kadar düşünüyorsunuz?
Yok sadece meraktan ben win 10 hastasiyim oda arkadasim win 8.1 kurdu ayni sistem benle diyo budaha iyi bende size soruyorum

Sistemin tam f/p sistemi bence
Tesekkurler ;)

Reis birdey sorcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri