Windows 11 kuramiyorum

Mat E

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaslar bugun bilgisayarima reset attırdım serviste freedos sekilde tekrar Windows kurmaya çalışıyorum Windows kuruluyor %75 olunca laptop yeniden başlıyor fakat kaldigi yerden devam etmiyor en basa tekrar atıyor sorun ve çözüm önerileri bekliyorum.

Arkadaslar bugun bilgisayarima reset attırdım serviste freedos sekilde tekrar Windows kurmaya çalışıyorum Windows kuruluyor %75 olunca laptop yeniden başlıyor fakat kaldigi yerden devam etmiyor en basa tekrar atıyor sorun ve çözüm önerileri bekliyorum.
Boot menu'den windows u kurdugun diski seçip başlat. Görünüşe göre pc tekrar usb den başlatıyor senin windows kuracağın diski seçip başlatman lazım veya windows kurduğun diski ilk sıraya al otomatik başlasın.

75 e gelmeden flash çek

Boot menu'den windows u kurdugun diski seçip başlat. Görünüşe göre pc tekrar usb den başlatıyor senin windows kuracağın diski seçip başlatman lazım veya windows kurduğun diski ilk sıraya al otomatik başlasın.
Hocam suan buradayim tam olarak ne yapmam gerektigini anlamadim

Ekler

• 17558114461136109922905714676894.webp
    17558114461136109922905714676894.webp
    1.7 MB · Hit: 16
Hocam 75 ten sonra flaşı çektim suan yeniden basladi ama Windows kurma tekrardan başlamadı farkli sekmeden devam ediyor galiba sorun çözüldü %75 te iken flaşı cekmek mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler çözüm icin
bişi değil kurulum bitirğinde drivelar fln indirin yeniden başlatırkende boot sekmesinden ssdyi yada hddyi hangisini kulanıyorsanız gerie en üste alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,600
Üyeler
186,913
Son üye
izzetcanguner
Geri