!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Evet arkadaslar cevap bekliyorum
Mavi ekran felan veriyormus
Bu çok göreceli bir şey işte. Birilerinin ne dediğine bakma, kullan beğenmezsen kullanmazsın. Mavi ekran veriyormuş da öylesine mi veriyor mavi ekranı? Hatanın sebebi sadece Windows 10 oluşu mu?Mavi ekran felan veriyormus
Dogru diyonuz bende milleti dinledim win 10 ltsc cikmisBu çok göreceli bir şey işte. Birilerinin ne dediğine bakma, kullan beğenmezsen kullanmazsın. Mavi ekran veriyormuş da öylesine mi veriyor mavi ekranı? Hatanın sebebi sadece Windows 10 oluşu mu?
Nerden bulurum sizce?Dogru diyonuz bende milleti dinledim win 10 ltsc cikmis
Nereden indirilir bilmiyorum ancak imzandaki bir sistemde işletim sisteminin bir farkı olmaz. Çok düşük sistem kullananlar düşünsün diğer işletim sistemlerini. Windows 10'un 1909 veya 2004 sürümünü deneyebilirsin. Single Language veya Pro olması fark etmez.Dogru diyonuz bende milleti dinledim win 10 ltsc cikmis
Imzamdaki sistem.iyi mi? sizce?Nereden indirilir bilmiyorum ancak imzandaki bir sistemde işletim sisteminin bir farkı olmaz. Çok düşük sistem kullananlar düşünsün diğer işletim sistemlerini. Windows 10'un 1909 veya 2004 sürümünü deneyebilirsin. Single Language veya Pro olması fark etmez.
Eğer oyun için yükleyeceğim diyorsan bence en iyisi w10 home hiç gerek yokDogru diyonuz bende milleti dinledim win 10 ltsc cikmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden bulurum sizce?
TesekkurlerImzamdaki sistem.iyi mi? sizce?
Ltsc mi ne uygulamalaf fela yokmusEğer oyun için yükleyeceğim diyorsan bence en iyisi w10 home hiç gerek yok
Rahatmis diyolar meraktan soruyorumTesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ltsc mi ne uygulamalaf fela yokmus
Gayet iyi. Dediğim gibi öyle güçlü bir sistemde işletim sistemini Windows 10 harici bir şey yapmanız ne kadar doğru olur bilemem, bana kalırsa hiç doğru olmaz. Bunu şakasına diyorum ancak cidden ruhunuz fakir olabilir mi? Genellikle çok düşük sisteme sahip olanlar sorar "Windows 10 mu başka işletim sistemi mi?" diye. Böyle bir sistemde neden bu kadar düşünüyorsunuz?Imzamdaki sistem.iyi mi? sizce?
Sistemin tam f/p sistemi benceImzamdaki sistem.iyi mi? sizce?
Yok sadece meraktan ben win 10 hastasiyim oda arkadasim win 8.1 kurdu ayni sistem benle diyo budaha iyi bende size soruyorumGayet iyi. Dediğim gibi öyle güçlü bir sistemde işletim sistemini Windows 10 harici bir şey yapmanız ne kadar doğru olur bilemem, bana kalırsa hiç doğru olmaz. Bunu şakasına diyorum ancak cidden ruhunuz fakir olabilir mi? Genellikle çok düşük sisteme sahip olanlar sorar "Windows 10 mu başka işletim sistemi mi?" diye. Böyle bir sistemde neden bu kadar düşünüyorsunuz?
TesekkurlerSistemin tam f/p sistemi bence
Reis birdey sorcamGayet iyi. Dediğim gibi öyle güçlü bir sistemde işletim sistemini Windows 10 harici bir şey yapmanız ne kadar doğru olur bilemem, bana kalırsa hiç doğru olmaz. Bunu şakasına diyorum ancak cidden ruhunuz fakir olabilir mi? Genellikle çok düşük sisteme sahip olanlar sorar "Windows 10 mu başka işletim sistemi mi?" diye. Böyle bir sistemde neden bu kadar düşünüyorsunuz?