İndirim kodlarını girince hata veriyorsa uygulamayı kapatıp açın bir süre bekledikten sonra sağ üst köşede Kuponlarım / İndirim Kodu alanından kuponlarınız gözükecek. Birden fazla kullanabilirsiniz. BIZCE20 - BIP20 - HBEFSANE20 - ININAL20 - VOLVO20 kodlarını da deneyebilirsiniz.Hepsiburada'da 20.00 ve 00.00 arası geçerli olacak 100 üzeri 20tl indirim kodları vardı ama bu kodları giriyorum sürekli hata veriyor. Kullanabilen var mıdır?
Hangi kod deneyeyim
Bir süredir deniyorum. Denemediklerime bakacağım.İndirim kodlarını girince hata veriyorsa uygulamayı kapatıp açın bir süre bekledikten sonra sağ üst köşede Kuponlarım / İndirim Kodu alanından kuponlarınız gözükecek. Birden fazla kullanabilirsiniz. BIZCE20 - BIP20 - HBEFSANE20 - ININAL20 - VOLVO20 kodlarını da deneyebilirsiniz.
Ürünlerin altında bu yazı geliyor ama indirim düşmüyor.İndirim kodlarını girince hata veriyorsa uygulamayı kapatıp açın bir süre bekledikten sonra sağ üst köşede Kuponlarım / İndirim Kodu alanından kuponlarınız gözükecek. Birden fazla kullanabilirsiniz. BIZCE20 - BIP20 - HBEFSANE20 - ININAL20 - VOLVO20 kodlarını da deneyebilirsiniz.
Hb destek ile iletişime geçin.Bir süredir deniyorum. Denemediklerime bakacağım.
Post automatically merged:
Ürünlerin altında bu yazı geliyor ama indirim düşmüyor.
Alıntıyı görüntüle